Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, być może panikuję bo dopiero dziś zauważyłem , że obie lampy parują -może to normalne, może tak ma być i rano nie będzie po tym śladu?? Czy jednak coś jest nie tak?? ( mam drugie auto marki audi i tutaj takie objawy świadczą ewidentnie o rozszczelnieniu kloszy, co już dwa razy kosztowało mnie kilkaset zł)

IMG_20231204_191524.jpg

IMG_20231204_191538.jpg

IMG_20231204_191110.jpg

Opublikowano

Nie no, jeśli ktoś uznaje to, co widać na zdjęciach za "w porządku", to coś mocno nie gra. Przecież ten reflektor Marchalla jest prawie całkowicie zaparowany. Z obu przypadków wygląda, że wspólnym mianownikiem są lasery. Ciekawe co mają takiego w budowie, że parują. Może jakoś mocniej się grzeją... Tak czy siak ja bym jednak próbował walczyć, nawet pisząc bezpośrednio do dystrybutora.

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam lasery zarowno w X5 jak i w serii 8 i nie paruja a juz na pewno nie tak jak na zdjeciach powyzej. Tez nie odpusciłbym tematu tylko domagał sie wymiany.

Opublikowano

W x6 mam lasery i od 3 lat jest OK; niestety w X5MC lewa lampa po wymianie - zaparowała cała, serwis uznał wadę i wymienił na nową lampę.

Opublikowano

Nie tylko w pre lci parują. Zgłoszone w ASO i wpisane zgłoszenie. Mam pojeździć jeszcze z 2 miesiące jak nie minie to wymienią. Znajomi że Szwajcari kupili 2 LCI i też parują.

20231107_192413.jpg

20231025_141217.jpg

20231125_162422.jpg

20231107_192420.jpg