Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przetrzasnąłem cały internet ale niestety nikt nie ma problemu jak ja.

Posiadam e91 N47 2011r. Mam problem z błędem 49A6. Świece zostały wymienione, sterownik też podlożyłem nowy oryginalny z Beru. Sprawdziłem przewody od sterownika do DDE, wszystkie są dobre. Próbowałem zrobić wprowadzenie i adaptacje poprzez ISTA, ale niestety nie można wykonać jej przez ten błąd lin. Nie wiem już gdzie szukać, wcześniej miałem błędy od konkretnych świec ze są spalone a teraz nie widzi wgl sterownika. Myślałem ze to przewód gdzieś zgnił czy coś i przez to ale No zostały sprawdzone i są dobre.

prosze o jakaś radę pozdrawiam 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Blad wskazuje na zle dobrany sterownik swiec. Poza tym, sterownika swiec sie nie adaptuje. Podlaczasz i tyle. 

Opublikowano

Dobrałem go przez bmw pod vin i jest taki sam jak oryginał , poza tym czy jest podpięty czy nie błąd się nie zmienia

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 28.10.2023 o 13:10, Kpf12 napisał(a):

wcześniej miałem błędy od konkretnych świec ze są spalone a teraz nie widzi wgl sterownika.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to podaj VIN i sterownik jaki założyłeś, będzie najprościej.

spacer.png