Skocz do zawartości

Nieaktywna funkcja "oswietlenie wewnętrzne" i "oswietlenie zewnetrzne"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam w swoim bmw f31 oswietlenie ambiente i podswietlane klamki na zewnątrz. Dlaczego w menu "oswietlenie" mam nieaktywne dwie funkcje? :

-oswietlenie wnetrza 

-oswietlenie zewnetrzne

Oswietlenie ambiente moge ściemniać i rozjaśniać, wszystko świeci i działa a funkcje w menu sa nie aktywne. Ma ktoś wiedzę czemu tak jest? IMG_20231021_161949.thumb.jpg.fcf72366c22ea70c188d5d8c1c15c76a.jpg 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

To nie są opcje do aktywacji funkcji tylko podział funkcji na oświetlenie zewnętrzne i wewnętrzne.

Edytowane przez Kuj0n

spacer.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Przecież widzisz ich podfunkcje. 

W oświetleniu wnętrza możesz zmieniać jasność. W oświetleniu zewnętrznym kierunkowskazy, Itd. Rozumiesz? 

Edytowane przez Kuj0n

spacer.png

Opublikowano

Ok czaje. Czuje się sie jak osioł🙈  A nie powinno tam byc tez oswietlenia ambient skoro go posiadam? Czy to tylko w wybranych wersjach? 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A masz w ogóle takie wyposażenie ? to chyba 7AC

spacer.png

Opublikowano

Przejrzałem i nie znalazlem takiego oznaczenia po rozkodowaniu vinu. Byc może nie ma funkcji dwóch kolorów. Trudno. Dziękuję za pomoc i zainteresowanie 🙂