Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i po co cala ta gadka ?

przeciez kazdy wie ze seria 3 to bmw dla ubogich

male ciasne autko w ktorym sie podskakuje na dziurach i rzuca na boki w koleinach ...

kazdy wie ze porzadne BMW to seria 5 i 6

a idealne BMW to seria 7 :D

(oczywiscie nie diesel)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
i po co cala ta gadka ?

to ja jestem w takim razie żebrakiem, bo mne nie stać na nową trójkę, nawet do jedynki mi troche brakuje....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
i po co cala ta gadka ?

to ja jestem w takim razie żebrakiem, bo mne nie stać na nową trójkę, nawet do jedynki mi troche brakuje....

trzabylo sie uczyc to bys mial lzej w zyciu

Opublikowano
i po co cala ta gadka ?

Pelikan, chcesz zakończyć pobyt na Forum? Po co atakujesz innych forumowiczów? Masz już 2 ostrzeżenia. Za mało? Jeśli to był żart, to zapewniam Cię, że nie był śmieszny.

Opublikowano
Krawczyk, czy lubisz konkretnie ztuningowane bmw? nie oceniam czy to źle, ale co z zachowaniem oryginalności? od razu spieszę wyjaśnić: nie krytykuję, piszę to jako symptyk klasyków.

co do zdjęcia: kiepska jakość, ale autko właściwe :cool2: :cool2: :cool2:

cały czas myślę że mogłaby się tu wywiązać ciekawa dyskusja o stylach, o tym co kto lubi i zamierza zrobić (cały czas mówię o dziedzinie bmw). mogłoby to być poparte zdjęciami (ciekawymi), no bo nie wszyscy zapewne widzieli wszyskie. widzę że moje starocie spotkały się z pozytywnym przyjęciem, co powiecie na kilka następnych?

http://img352.imageshack.us/img352/7950/31bestofbmwcsl1024ek5.jpg

http://img299.imageshack.us/img299/6504/31bestofbmwm11024nv9.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/5164/cecottoqk3.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/3118/31coupe1024x768rk9.jpg

kto zgadnie z jakiego to filmu (pomijam to, ze sam film chyba raczej kiepski)

"-stara szkoła, co?

-dobra szkola, synku."

Sweet: to jest oldschool:D Bardzo ładne Bunie:) ja tam zastanawiam sie nad tą "panienką"

http://www.nrw-tuning-center.de/_RBtuning/Album/3cd2cba0-355e-40ac-a336-c8a3b30f0929.jpg

Przepraszam czy ktoś tu mówił o klasykach??

http://www.btcf.fi/cars/3696/R_bmw.jpg

Dostaliście ostrzeżenia za zaśmiecanie wątku.

Posty skasowałem.

Opublikowano

Pelikan nikt tu się raczej nie denerwuje ale przeginasz (a raczej załamujesz) swoimi tekstami, jeśli to miałbyć żart to naprawdę kiepskiej jakości... nawet koń by się nie uśmiał.

Wracając do tematu, compact może nie jest powalający, ale ma w sobie coś "zadziornego" i wykonaniem nie odbiega od standardów marki.

Jestem na etapie poszukiwania compacta i powiem szczerze że bardzo podoba mi się dynamika tego niedużego autka.

Opublikowano
i po co cala ta gadka ?

przegięcie :duh: prof. pelikanie kup sobie w końcu to piękne nowe audi A6 i zmień forum, wszystkim nam będzie wtedy lżej w życiu

Opublikowano
Dostaliście ostrzeżenia za zaśmiecanie wątku.

Panie Moderatorze, można prosić o jakieś uzasadnienie? Ja rozumiem, że obowiązuje zakaz wklejania zdjęć aut przerobionych bez smaku i w stylu ubliżającym tradycji i wizerunkowi marki, jaką przecież wszyscy lubimy, ale na zdjęciach zaprezentowanych przeze mnie były klasyki, na dodatek nawiązujące do tematu, w którym jest mowa o zamiowaniu do BMW (nota bene serii 3); a w szczególności jedno zdjęcie: BMW E30 M3 prowadzone przez J.Cecotto, zdjęcie pochodziło z 1987 lub 1989 roku (już nie pamiętam w tej chwili).

Rozumiem, że zbyt częste wklejanie zdjęć (nieuzasadnione) to też zaśmiecanie, ale nie wkleiłbym swoich zdjęć, jeżeli byłoby to niestosowne. Poprzednie podobały się innym forumowiczom.

Poza tym, proszę sprawdzić w moich postach (nie jest ich dużo), czy kiedykolwiek wcześniej stwożyłem sytuację, którą mógłbym zarobić na ostrzeżenie; wręcz odwrotnie, wypowiadałem się pochlebnie o decyzjach moderatorów.

Ciekawy jestem, czy Admini oraz inni Moderatorzy zgadzają się z pańską decyzją.

pozdrawiam

dodane:

11. Jeśli masz jakieś pretensje lub skargi, czujesz że cię niesprawiedliwie potraktowano, nie pisz żadnego postu, forum to nie jest 'Książka skarg i zażaleń'. Napisz do administratora (lub moderatora) przez PW albo e-mail, a twój problem zostanie rozpatrzony.

Jeśli chodzi o ścisłość, znam regilamin. Wydaje mi się jednak, że takie pisanie pw do Administratora lub innego Moderatora, to jak skarżenie się czy donosicielstwo. Chciałbym porozmawiać otwarcie, aby nie robić tajemnicy, araz oby inni też mogli się do tego odnieść.

pozdrawiam

Opublikowano

Panie Moderatorze, można prosić o jakieś uzasadnienie?

Ciekawy jestem, czy Admini oraz inni Moderatorzy zgadzają się z pańską decyzją.

Szanowny Forumowiczu, 3 z 4 Twoich zdjęć nie przedstawiają BMW serii 3. W mojej ocenie jest to zaśmiecanie wątku. Jeśli chcesz się pochwalić swoim samochodem zapraszam do galerii. Jeśli chcesz pokazać coś ciekawego załóż oddzielny wątek (uwzględniając regulamin forum).

dodane:

11. Jeśli masz jakieś pretensje lub skargi, czujesz że cię niesprawiedliwie potraktowano, nie pisz żadnego postu, forum to nie jest 'Książka skarg i zażaleń'. Napisz do administratora (lub moderatora) przez PW albo e-mail, a twój problem zostanie rozpatrzony.

Jeśli chodzi o ścisłość, znam regilamin. Wydaje mi się jednak, że takie pisanie pw do Administratora lub innego Moderatora, to jak skarżenie się czy donosicielstwo. Chciałbym porozmawiać otwarcie, aby nie robić tajemnicy, araz oby inni też mogli się do tego odnieść.

pozdrawiam

Skoro znasz regulamin, to po co po raz kolejny zaśmiecasz wątek? Pisząc tu chcesz pokazać, że nie miałem racji?

Jeśli masz jeszcze jakieś zastrzeżenia zapraszam na PW. Na pewno udzielę Ci precyzyjnych i dokładnych informacji na temat pobudek, które kierowały mną udzielając Ci ostrzeżenie. Jeśli natomiast zdecydujesz się kontynuować sprawę w wątku, to zgodnie z regulaminem zastosuje odpowiednie sankcje.

Opublikowano
Panie Moderatorze, wydaje mi się, że to co robił sweet i ja, było zgodne z tematem i chcielismy pokazać wszystkim jakie mamy zamiłowanie, o to właśnie chodziło mi zakładając ten temat...
Opublikowano
ja mialem 318ti na podwojnej turbinie i dla mnie to wystarczy. teraz mam zone mam dla kogo zyc i kupilem sobie diselka 525tdsa