Niqueide Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) Hej Wczoraj próbowałem odpalić auto po dłuższym postoju w garażu ale akumlator padł, więc musiałem podładować Po naladowaniu odpalił ale zaczęła się świecić jedna lampa, druga nie świeci nie reaguje przelacznik od świateł, ani halogeny ani nic nie działa, działaja tylnie lampy wraz stopem, brak kierunkowskazów, brak awaryjnych, brak oświetlenia wewnętrznego jedynie świeci się światełko w schowku i bagażniku, brak centralnego Na desce zaświeciło się auto na podnośniku ( CC-ID 231 ) Co może być powodem że tak się stało? Słyszałem że mógł sie popsuć moduł FRM, ale nie jestem tego pewien że on jest winowajcą Edytowane 3 Października 2023 przez Niqueide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużeni forumowicze Jack79 Opublikowano 8 Października 2023 Zasłużeni forumowicze Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Dokladnie padl ci FRM3. Wyjmij go i znajdź kogos kto ci go naprawi. Po powrocie zamontujesz i wszystko bedzie jak przed uwaleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi