G21 owner Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 (edytowane) Witam czy ktoś miał taką sytuacje gdzie lusterko po większym deszczu przestało się składać/rozkładać i systemy wspomagające kierowcę przestały działać (tzn. BIS, asystent trzymania pasa ruchu), oczywiście auto wyrzuca błędy, Kierunkowskaz w lusterku działa tak samo jak panel sterowania szybami. Niestety nie zdążyłem z tym pojechać nigdzie bo stało się to w dzień mojego wyjazdu za granice i nie miałem wystarczająco czasu dlatego powstaje ten wątek. Edytowane 3 Września 2023 przez G21 owner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossi123 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Problem bardzo stary i doskonale znany. Do wymiany układ w lusterku. BMW robi na gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G21 owner Opublikowano 4 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 (edytowane) 13 godzin temu, Yossi123 napisał(a): Problem bardzo stary i doskonale znany. Do wymiany układ w lusterku. BMW robi na gwarancji. Niestety mnie gwarancja nie obowiazuje ponieważ kupiłem to auto jako używane a do tego sprowadzone z Holandii. Orientujesz się może jaki jest koszt takiej naprawy? Edytowane 4 Września 2023 przez G21 owner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saab Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 To ze kupiles urzywane i z Holandii nie zmienia faktu ze jesli auto jest w okresie gwarancyjnym to ona obowiazuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G21 owner Opublikowano 4 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 7 godzin temu, saab napisał(a): To ze kupiles urzywane i z Holandii nie zmienia faktu ze jesli auto jest w okresie gwarancyjnym to ona obowiazuje ! To prawda ale byłem kiedyś w ASO się zapytać czy to auto obowiązują jeszcze jakieś gwarancje to się dowiedziałem ze niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossi123 Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 12 godzin temu, G21 owner napisał(a): Niestety mnie gwarancja nie obowiazuje ponieważ kupiłem to auto jako używane a do tego sprowadzone z Holandii. Orientujesz się może jaki jest koszt takiej naprawy? Niestety nie. Na początki BMW wymieniało całe lusterka ale później już tylko ten wadliwie zabezpieczony przed wilgocią moduł na nową wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G21 owner Opublikowano 5 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 13 godzin temu, Yossi123 napisał(a): Niestety nie. Na początki BMW wymieniało całe lusterka ale później już tylko ten wadliwie zabezpieczony przed wilgocią moduł na nową wersję. Dziękuje ślicznie za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi