Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie może ktoś pomoże...szyber dach...odsuwa się zasłona (kiedyś działała jakby automatycznie i podnosił się dach) teraz odsuwa się osłona a dach "milczy"...może to bezpiecznik?...gdzie go szukać jaki ma numer?

Opublikowano

u mnie w f11 jak raz przesunę przycisk do tyłu to otwiera się tylko maskownica, jak przytrzymam to otwiera się też dach.

naciśnięcie uchyla dach do góry, ponowne zamyka

Opublikowano
7 godzin temu, bbmw napisał(a):

u mnie w f11 jak raz przesunę przycisk do tyłu to otwiera się tylko maskownica, jak przytrzymam to otwiera się też dach.

naciśnięcie uchyla dach do góry, ponowne zamyka

tak było wcześniej....obecnie muszę trzymać przycisk by otworzyła się maskownica (do końca trzymam przycisk) dach nie chce się uchylić, teraz nie wiem...bezpiecznik czy coś innego?

Opublikowano
1 godzinę temu, MIRO1956 napisał(a):

tak było wcześniej....obecnie muszę trzymać przycisk by otworzyła się maskownica (do końca trzymam przycisk) dach nie chce się uchylić, teraz nie wiem...bezpiecznik czy coś innego?

Do sterownika szyberdachu ida 3 zasilania i możliwe że któryś bezpiecznik padł.Screenshot_20230804-185032_BimmaEWD.thumb.jpg.ffd7893229b3b0745845b142022c0e15.jpgScreenshot_20230804-185001_BimmaEWD.thumb.jpg.63e7cef5d8f987d3d9bbf54e2ed271d3.jpg