Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dawna zaczalem sie interesowac motoryzacja a z racji ze za rok robie prawko i dla mnie samochod to cos wiecej niz tylko kawalek metalu na 4 kolkach to chcialbym sie spytac czy taki zestaw ma w ogole sens, z gory uprzedzam ze nie znam sie az tak bardzo na motoryzacji dlatego sie pytam tutaj, to nie ma byc gruz tylko ladne mocne daily na zloty i nie przyszedlem tu czytac wywodow ze niby skad wezme na to kase czy to ze to kompletnie nie ma zgrania, prosze tylko o porade jesli cos jest be jakas czesc jest bezuzyteczna, zalezy mi na mocnej furze i bez awaryjnej.

obraz_2023-07-28_194940254.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dolicz blacharza i lakiernika, bo E46 Coupe z R6 za 24 tys. zł będzie mieć duże problemy z korozją 😉

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gwint mts mocno przemyśl, będzie taczka, brak amortyzacji.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
3 godziny temu, maniek21112 napisał(a):

A znasz jakieś dobry gwint do którego można camber plate'y dołożyć? zależy mi na glebie i żeby w miarę wygodnie się jeździło a air ride to za droga sprawa 

Opublikowano
W dniu 29.07.2023 o 13:03, maniek21112 napisał(a):

Która wersja? Bo są 3.

W dniu 29.07.2023 o 16:23, filip464711 napisał(a):

A znasz jakieś dobry gwint do którego można camber plate'y dołożyć? zależy mi na glebie i żeby w miarę wygodnie się jeździło a air ride to za droga sprawa 

Praktycznie pod większość można założyć camber plate. Pamiętaj, że potrzebny jest talerz obrotowy by sprężyna nie przeskakiwała.