Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej, NTY to tragiczny chinol i najgorszemu wrogowi bym nie polecił.. pisałeś do tych chłopaków co Ci dałem kontakt?

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano (edytowane)

Pisałem oni proponuja wyprogramowanie sondy nox . Nikt nie daje pewności że po wycięciu błędu problem zniknie . Kaspars napisał że to bez sensu 

Gdyby ktoś kto pracował czy pojeździe przeglądał kiedyś mapy silników to by wiedział że sonda jest regulowana całkowicie płynnie a nie przełączana w jakiekolwiek tryby.  

Tak mi odpisali 

Edytowane przez Adam12345
Opublikowano (edytowane)

przede wszystkim emulator nie potrzeby , wystarczyło usunąć sondę ze sterownika i byłby ten sam efekt. Czy pomoże trudno powiedzieć , trzeba najpierw ją usunąć i testować innej opcji nie ma.

i tak

Edytowane przez Adam12345
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale pierdolamento.. a Kaspars co na to ogólnie? I jaką propozycje daje?

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano

Kupić oryginalny katalizator . Usunięcie błędu to jest jak wyciągnięcie żarówki żeby nie sygnalizowała.  

Zrobiłem trasę 360km sprawdziłem test katalizatora w inpie przed i po , jedna próba nie udana i jedna udana a blad wywaliło dwa razy ?

Co do usunięcia błędu z dtc czy jak usunę to problem zniknie ?