Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
oj secies to nie sa prywatne rozmowy :P wszystko kreci sie wokół BMW :) co do czapeczki to mój buniowy maniak ma już z daszkiem kupioną na zlocie w toruniu a teraz zamówiłam mu zimową :)
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
oj secies to nie sa prywatne rozmowy
hmmm... :think:

a co to jest... :?:

Dziekuje Krawczyk za poparcie :) nie ma to jak solidarnosc wsrod "nowych" :D
Bynajmniej ze znamy sie od dziecka:D Pozdrawiam...
hehehe nio racja :P A Ty swoja bunie oddales :P:P

jak dla mnie to są prywatne rozmowy... :hand:

dlatego... to jest ostatnie ostrzeżenie publiczne... :nienie:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Ja Cie rozumiem , ale zauwaz,ze kobietom nie wtajemniczonym w te Wasze poglady ciezko jest cos wybrac.Poza tym to tak jakbys Ty chcial kupic np. tusz do rzes dla swojej kobiety,zaplacisz za niego 50 zl a okarze sie ze jest to podrobka bo na opakowaniu nie bylo jednej kreski przy znaku firmowym. No i co ona ma zrobic? Wyrzucic i odejsc? Nie badzmy tacy skrajni :P Poza tym postanowilam ze dam mu ten prezent i najwyzej zrobie przepraszajacy wzrok i powiem - staralam sie :P mysle ze przejdzie :P
Opublikowano
Poza tym to tak jakbys Ty chcial kupic np. tusz do rzes dla swojej kobiety,zaplacisz za niego 50 zl a okarze sie ze jest to podrobka bo na opakowaniu nie bylo jednej kreski przy znaku firmowym. No i co ona ma zrobic? Wyrzucic i odejsc?

Myślę, że będzie miała prawo być niezadowolona jeżeli dostanie jakąś tanią podróbę... może nawet wyrzucić i odejść :shock:

Opublikowano

Alescie sie rozgadali :) A na ta stronę niemiecką w euro weszłam i rzeczywiscie ceny mnie przeraziły...

Nadal nie wiem jakie gadzety są ok. Kolejny model? Bo czapek z daszkiem mój nie nosi..

A tak na marginesie.... Jak będziecie szukali czegos dla swoich kobiet to na ebay - u sa suuuuuper buty damskie BMW Sauber. W Polsce widziałam je tylko w katalogu na zdjeciu (nie na sprzedaż). Ale kosztują ok. 100 dolarów. Ale okiem kobiety - warte sa tej ceny :):):)

Opublikowano
Albo moze podacie mi jakieś inne strony polskie gdzie mogłabym coś zamówic?

to może tutaj... zapraszam do motofanshop

to jest polska strona... :cool2:

np. parasol, klapki, rękawiczki koszulka "M"

i tego typu gadżety też tam są... :cool2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
ostatnio tę stronę przglądałem,ceny to mają kosmiczne.

to prawda... ceny nie są tam niskie... :(

ale gadżety BMW nigdy nie należały do tanich... :mrgreen:

a optymalnym rozwiązaniem na polskim rynku jest to... że zawsze moża podjechać do najbliższego ASO... i tam również można wszystko kupić... a i w ASO ceny powinny być troche niższe... :cool2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
no to powodzenia zycze :]

Chyba się nie zrozumieliśmy :(

W zakup prezentu nalezy włożyć trochę serca. Jeżeli kupisz swojemu partnerowi np. chińską gumijakę ze znaczkiem BMW na rynku za 39,90 to raczej się nie ucieszy a i Tobie pewnie w którymś momencie zrobi się przykro... chyba lepiej zainwestować 39,90 w coś skromniejkszego ale za to trafiającego celnie w potrzeby partnera.

Mam rację :?:

Opublikowano

a optymalnym rozwiązaniem na polskim rynku jest to... że zawsze moża podjechać do najbliższego ASO... i tam również można wszystko kupić... a i w ASO ceny powinny być troche niższe... :cool2:

Są są tańsze w ASO, nawet taniej jest w ASO niż na allegro.A jeśli ktoś może sobie załatwić z ASO trochę taniej to jeszcze taniej wyjdzie.

Właśnie się zastanawiam,czy sobie czapki z daszkiem nie sprawić z ASO.Szoda,że w ASO nie mają białych czapek z daszkiem.

Opublikowano
nawet taniej jest w ASO niż na allegro.

na allegro to trzeba uważać... :hand:

bo często jest dużo drożej niż w ASO... no i co do samego pochodzenia... to też różnie bywa... bo można załapać się na podróbę... :mrgreen:

i jeśli już... to szybciej jakaś ciekawa okazja na www.ebay.de jest do złapania... :cool2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Dlatego na allegro nigdy nic nie kupowałem i wątpie żebym kupił.

aż tak źle to nie jest... :mrgreen:

tylko trzeba uważać... no i przed zakupem... trza sprawdzić czy czasami gdzieś (czytaj ASO) nie jest taniej... :roll2:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

Jedz do ASO dziewczyno!

Ja ostatnio dostalem od Swojej ukochanej cudna bluze BMW Sauber z jedynym slusznym Nazwiskiem i podpisem Roberta jako wzorek...do tego dorzucają jakieś plakaty czy inne drobiazgi..ceny nie znam niestety..

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano

Straszne mają ceny w tym motofanshop

Byłem pare dni temu w Pumie i tam mają w tej chwili kolekcje BMW.

Niektóre ceny zapamietałem

Ta koszulka Polo z tej strony:

Koszulka polo męska - 281,00zł , w sklepie Pumy kosztuje 170zl ...

Reszte tych rzeczy mozna kupic w ASO w podobnej troszke nizszej cenie.

Bayerische Motoren Werke

Moja 328i :) i na 328i.org

Opublikowano
Ciekawi mnie czy któryś z Was ma może bokserki bądź majtaski ze znakiem BMW? A jeżeli tak to gdzie takie coś można dostać? Przypomniało mi się jeszcze,że mój Mężczyzna ma jeszcze duży niebieski ręcznik z wielkim znakiem BMW kupiony na zlocie w Toruniu :)
Opublikowano
Ciekawi mnie czy któryś z Was ma może bokserki bądź majtaski ze znakiem BMW?

Chyba czegos takiego nigdy "nie serwowali"... chyba... :norty:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

na allegro to trzeba uważać... :hand:

bo często jest dużo drożej niż w ASO...

masz rację, swego czasu na allegro były futerały BMW na bańkę z olejem firmowane przez Castrola. Sprzedawaly sie po 35-40 PLN. Ja w ASO zaplacilem 17 PLN. To pewnie jeden z wielu przykładów.

Co do podróbek to nigdy bym żadnej nie chciał dostać :nienie:

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano

:cool2:

Gratuluje szczęścia... :clap:

http://a.imageshack.us/img541/7055/repsolp186x50.jpg

Pełna oferta olejów REPSOL dla motoryzacji

tel.: 888 233 740