Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Parę miesięcy temu czyściłem tapicerkę w samochodzie i w tym celu wyciągnąłem siedzenia. Po tym zabiegu świeci mi ciągle błąd poduszki i zapięcia pasów.

Tydzień temu musiałem odkręcić siedzenie pasażera bo nie mogłem wyciągnąć drobnych co wpadły pod szyny i zauważyłem dwa kable (czarny i czerwony)nigdzie nie podłączone idące które prowadzą do napinacza pasów pasażera oraz wolna wtyczkę wychodzącą z fotela. 

Gdzie one mają być wpięte i czy ta wtyczka ma być nigdzie nie podpięta? 

IMG20230606192809.jpg

IMG20230606192850.jpg

IMG20230606192854.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masz powstawiane jakies emulatory chinskie. Odczytaj bledy i bedziesz wiedzial o co chodzi. 

Opublikowano

No to jak wyciągałeś to podłącz tak jak było 😄 Pewnie robiłeś na podpiętym akumulatorze? To wtedy wali błędami. Odepnij klemę ujemną, podłącz wszytko jak ma być, a potem usuń ewentualne błędy. Przejedź się i zobacz co będzie.

Opublikowano
W dniu 8.06.2023 o 00:16, Koperpl napisał(a):

No to jak wyciągałeś to podłącz tak jak było 😄 Pewnie robiłeś na podpiętym akumulatorze? To wtedy wali błędami. Odepnij klemę ujemną, podłącz wszytko jak ma być, a potem usuń ewentualne błędy. Przejedź się i zobacz co będzie.

Podłączył bym tylko nie wiem gdzie te 2wolne kable idą z napinacza paska do czego do kostki maty pasażera?(tylko że w niej są 3kabelki)