Skocz do zawartości
  • 0

Stare konta forumowe bez maili.

Pytanie

• Moderatorzy
Opublikowano

Mam sygnały, że starzy użytkownicy potracili dostępy do kont bo zakładali konta bez maila (na nick) lub starego maila który już nie istnieje - czy jest opcja dopisać nowy adres email do konta?

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
Opublikowano

Hej

Oczywiście jest taka opcja, natomiast najpierw muszę zweryfikować czy to konto rzeczywiście należy do tej osoby.

Dzisiaj odpisałem na wiele próśb przez FB. Działam i proszę pamiętajcie, że klub jest organizacją non-profit i robimy to z pasji w wolnym czasie.

• 1
Opublikowano

Jest gdzieś dział bądź temat do wyrażania swojej opinii ?

Szok grzecznie mówiąc a po młodzieżowemu że nastały takie czasy. Sorry ja się tu nie odnajduje. 

• Lubię to 2
  • 0
Opublikowano
3 godziny temu, Wlodi napisał(a):

Mam sygnały, że starzy użytkownicy potracili dostępy do kont bo zakładali konta bez maila (na nick) lub starego maila który już nie istnieje - czy jest opcja dopisać nowy adres email do konta?

Bylem dokladnie w takiej sytuacji.

Pisalem na messengera przez facebooka Bmwklub Polska i udalo sie po weryfikacji wrocic na stare konto i aktualizowac maila.

• 0
Opublikowano

też byłem w takiej sytuacji, ale po kontakcie z adminem - udało się, za co serdecznie dziękuję....

• 0
Opublikowano

Nie zamierzamy uruchamiać funkcji do samodzielnej zmiany nazwy użytkownika. Takie kwestie można załatwić jedynie poprzez prywatną wiadomość do administracji.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Kochani a co tu się porobiło? Wszystko inne , tłumaczone  z angielskiego o co tu chodzi ?

Edytowane przez Driver805
Błąd
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Myslalem, ze to kwestia czasu, ale jednak po kilku dniach nadal niemoge sie przyzyczaic i mam wrazenie, ze forum aktualnie jest mniej przejzyste/intuicyjne.

Wchodze jak zwykle w dzial F10 i pierwsze wrazenie lekki chaos.

Temat aktualny- pod nim reklama- pod nim 3 zamkniete/stare i potem nizej aktualne. Czy jest opcja jakies zmiany wizualnej/uporzadkowania ?, moze inny odcien tych zamknietych ?

Niemam nic do reklam, ale moze mniejszy format ? Te na prawie pol ekranu to przesada ( chodzie o ta na stronie glownej)

FORUM.thumb.jpg.a6f7ede0be7d0a92d92f4f2344bd5488.jpg

Edytowane przez Lendio