Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono,

przychodzę do Was z prośbą o pomoc w wyborze mojej pierwszej BMW serii 5. Bardzo podoba mi się model E60. Słyszałem, że w przedliftach skończyły się dobre silniki w tych samochodach. Przymierzam się do zakupu 523i. Podpowiedzcie proszę na co zwrócić uwagę przy oglądaniu takiego samochodu? Znalazłem jedną interesującą ofertę na otomoto. Czy ktoś z Was widział to auto na własne oczy i może coś o nim powiedzieć? Mam kawałek do przejechania, żeby je obejrzeć.

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-2-5-177-km-pierwszy-wlasciciel-cala-w-oryginale-udok-przebieg-ID6FskNn.html

Oczywiście w przebieg nie wierzę, ten nie ma dla mnie większego znaczenia, liczy się stan. Wiem, że jest taki temat już ale gdy wchodzę w niego to "Wybrany temat nie istnieje."

Pozdrawiam

Opublikowano
Sprawdz pojazd na carvertigo. Mi się bardzo podoba, szczeliny wyglądają Ok lakier podobny tapicerka nie myta od nowości. Dziwię się że jeszcze nie jesteś w trasie po niego :D jeśli podwozie w dobrym stanie i na stacji za 200zl przetrzepie diagnosta i będzie ok, to jedynie silnik może być do bani, no albo piękna sztuka i bardzo dobra okazja :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie jest okazja. Ma mało atrakcyjny kolor lakieru i tapicerkę, choć to oczywiście kwestia gustu. Silnik N52 nie jest już tak dobry jak M54. Zdjęcia zrobione w zimie, więc trochę już stoi.