Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. Mam pytanie w jaki sposób włączyć tą funkcję . Według vinu mam te opcje ale nie umiem jej uruchomić.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A nawigacja pracuje Ci prawidlowo? Bo o ile pamietam, to funkcja ta porownuje odczyty z kamery z informacjami z map, ale moze sie myle.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Prawdę mówiąc to jeszcze nie miałem okazji używać nawi . Ale tak jak piszesz też już to słyszałem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie trzeba mieć ustawionego celu żeby korzystać ze znaków. Jak masz kafas to porównuje znaki z danymi nawigacji. Jak nie masz kafas to można to emulować żeby korzystało tylko z danych nawigacji.

Jutro sprawdzę ale wydaje mi się że jest opcja do aktywowania w ustawieniach.

spacer.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Był bym wdzięczny bo szukam już tego 3 dni . Kafasa mam oczywiście
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie musisz uzywac nawigacji. Po prostu wejdz w nia i zobacz czy widac mapy, czy mozna wyznaczyc cel. Generalnie czy jest sprawna.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oglądałem filmiki i widzę że w ustawieniach wyświetlacza trzeba zaznaczyć opcję speed limit info, a u mnie tej opcji nie ma ????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie masz S8TH (Road Sign Detection)

Jeżeli masz KAFAS tak jak pisałeś to wystarczy kodowanie, jeżeli nie masz to trzeba dołożyć emulator. Są lampy adaptacyjne i HBA więc kafas chyba jest - pewnie ktoś mnie poprawi.

spacer.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fakt, nawet nie porównałem a treścią tematu tylko "przeleciałem" listę :D piwo odmóżdża.

spacer.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja dokladnie zrobilem to samo wczoraj. :) Dopiero jak drugi raz spojrzalem na te liste wyposazenia, to jakos katem oka, zauwazylem oznaczenie F36 i dopiero sie zaglebilem w reszte.
  • 7 miesięcy temu...