Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, padł mi FRM3 i musze kupić zastępce, na co zwrócić uwage przy kupnie używki? w etk moj frm w ogole nie występuje co dziwne, moduł ten musi mieć identyczne wszystkie cyferki do aktualnego czy coś innego definiuje pasujący moduł? dodam jeszcze, że mam lampy black line od nowości.
Opublikowano
ale jak padł? oddaj swój do naprawy zamiast szukać nowego.

Ja go naprawialem juz 3 razy, elektryk mowi ze procesor sie po prostu zmęczył i trzeba wymienic, bo jemu sie nie chce go znowu kodować, pada przy podłączeniu komputera wiec mam go dosc. Szukam używki tylko nie wiem czy wybiore odpowiednią :/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

musisz poszukac frm w zaleznosci od wyposazenia odpowiedni do swojego auta

LOW: bez przeciwmgielnych, bez xenonów, bez AHL

NSW: BASIS: z przeciwmgielnymi, bez xenonów, bez AHL

XE: z przeciwmgielnymi, z xenonami, bez AHL

AHL: z przeciwmgielnymi, z xenonami, z AHL

MAX BROSE: Obsługuje wszytko łącznie z lusterkami, dodatkowym oświetleniem, hakiem

pozniej kodowanie pod auto

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyjmkj swoj i zobacz jakie ma oznaczenie i takiego szukaj. Scaramanga opisal ci na jakie skroty zwrocic uwage. Dodatkowo patrz na to czy jest z wersji trzy drzwiowej, czy piecio, bo z tego co wiem nie sa zamienne.

Tu ktos fajnie to opisal

https://bimmerist.com/bmw-footwell-module-frm-issues-full-guide/