Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie i mam nowy temat.

- Nie dziala mi oswietlenie ambient na desce oraz tylko z lewej strony auta. Wie ktos moze gdzie znajduje sie modul ambient w g12? Moze jakies inne sugestie. Z gory dzieki za podpowiedzi.

Opublikowano
Nie działa samo z siebie - tak jak klamki - czy było dzwonione i coś po naprawie nie halo ?

Auto bylo uszkodzone w blotnim tyl prawy. Instalacja i moduly wymienione tam gdzie byly uszkodzone. Dziwne jest to ze dziala prawa strona a lewa nie.

Opublikowano
Nie działa samo z siebie - tak jak klamki - czy było dzwonione i coś po naprawie nie halo ?

Auto bylo uszkodzone w blotnim tyl prawy. Instalacja i moduly wymienione tam gdzie byly uszkodzone. Dziwne jest to ze dziala prawa strona a lewa nie.

Auto kupilem uszkodzone wiec nie wiem czy dzialalo wczesniej.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć, udało ci się rozwiązać problem z oświetleniem? Bo mam taki sam przypadek i nie wiem gdzie szukać usterki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli ambiente nie działa częściowo może to oznaczać nie wpiętą np lampka od podświetlania podłogi lub inna. Najczęściej nie jest wpinana ta pod schowkiem po stronie pasażera

• 1 miesiąc temu...