Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Może ktos już temat obchodził, nie znalazłem jednak na forum tego tematu. Chodzi o montaż lamp przeciwmgielnych tył. Montowałem właśnie lampy LCI tył i brakuje tam kabelka do zasilenia modułu przeciwmgielnego a że auto z USA to i brakuje przy kierownicy właściwego włącznika. Teraz pytanie gdzie kabelek trzeba pociągnąć i jak aby taki włącznik właściwie zamontować aby to działało. Może posiada ktoś schemat czy jakąś instrukcję? Będę wdzięczny za wskazówki

• Lubię to 1
  • Moderatorzy
Opublikowano
Zazwyczaj wystarczy włącznik i kodowanie.
  • 1 rok później...
Opublikowano

@Kruk mam bmw g30 2017 czy może Pan podpowiedzieć jak sprawdzić czy w samochodzie jest wiązka  pod przeciwmgielne czy trzeba dokładać.kupiłem lampy europejskie oraz nowy włącznik świateł, jeszcze ich nie przełożyłem i zastanawiam się czy może wystarczy tylko kodowanie. Z góry dziękuję. 

Opublikowano

@sly30może Pan napisać jak ogarnął temat lamp tylnych?. Mam g30 z 2017 kupiłem lampy europejskie oraz włącznik podobno kabel do przeciwmgielnych może być juz w samochodzie szanse pół na pół. Jeszcze ich nie przełożyłem. Będę wdzięczny za pomoc. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak masz pin2 w kostce od lampy pusty to nie masz przewodu do przeciwmgielnych.

• Dziękuję 1