Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sztandarowy 'rot" z lipca 90 roku

silnik 2.5 litra

170 KM

Gdzie i komu można to bezpiecznie zostawić do kompletnej renowacji ?

Samochód ma przejechane 190 tys km i ma spore oznaki uzytkowania.

( np uszkodzone silniki wsuwanych drzwi, brak prawego siedzenia, uszkodzony układ kierowniczy )

Chciałbym to dopieścić

Opublikowano
Gratulacje! Podziel sie koniecznie fotkami!

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano

Oj bratku, na głęboką wodę się rzuciłeś i zastanawiasz się teraz, czy umiesz pływać :?: :?: :mrgreen:

Rzuć fotkami, ze szczegółowymi ujęciami.

Jeżeli szprechasz poprawnie niemieckim lub angielskim, to się zamelduj na którymś z forumów klubów Z1:

http://www.bmwz1.nl

http://www.bmw-z1.de

Właściciele, to jest zawsze najlepsze źródełko informacji i sztuczek. Przypuszczam, że przygarną "na odległość" nowego - nie zapisanego. :mrgreen:

Co do nieczynnych silniczków i walniętego układu kierowniczego, poszukaj w reolemie. Może się okazać, że sporo elementów w Z1 jest stosowane w innych BMW, do innych celów. Obym tu był dobrym prorokiem...

I wytrwałości życzę. :cool2:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
gratulacje genialny samochod! widzialem Z1 w Łebie latem. czarne blachy WZW, ale w Warszawie nigdy go nie widzialem

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano

w sensie w IV RP? :D

to jeszcze była tzw. III RP :lol:

przez dwa lata z rzędu przyjeżdżał ojciec z synem Z1 na Zlot do Torunia, jakieś 2lata temu widziałem w okolicach Rzeszowa Z1 na wyjazdowych niemieckich blachach - każdy element karoserii był w innym kolorze, no i

rozbita była w Bielsku Białej po byłej Miss Polonii...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
gratulacje genialny samochod! widzialem Z1 w Łebie latem. czarne blachy WZW, ale w Warszawie nigdy go nie widzialem

Właśnie dlatego kupiłem - ta zŁeby należy do znajomego ;))

Fotki będą - spokojnie ;))

Chwilowo samochód sioe odrdzewia i szykuje do malowania - jak tylko wyjedzie z warsztatu wrzuce fotki ;))

Na dzień dzisiejszy ... łatam podłogę ;)) jedna wielka dziura ;)

Opublikowano
U znajomego na Zaciszu ( warszawa ). Sam doprowadził swojego TVR-a z 69 r do stanu świetności. Nie działa jako typowy warsztat - renowacją zajmuje się w ramach hobby a zajmuje się głównie metaloplastyką ;)
Opublikowano
daj fotki tvra :)

pytam bo rozgladam sie za blacharzami/lakiernikami takimi z sercem nie jakimis na odwal sie, ale tez nie takimi co wezma samochod na pol roku :)

A mialbys ochote przejechac sie na Pomorze :?:

Robia z sercem... i "kartkuja" po ludzku...

Robili juz E24, 3.0 CSi, "stare" NSU i "starego" Mercedesa z lat 60-tych.

O wielu na pewno nie wiem, bo jestem "zbytnio" oddalony od tej calej historii.

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
No to gratulacje dolaczyles do nielicznego grona fanow tego wspanialego modelu jestem pelen podziwu dla ciebie ze podioles sie renowacji tego auta , duzo czesci pasuje od e30 . Jesli mozna wiedziec to z kad pochodzi auto z polski czy zagranicy boz tego co sie orientuje to w naszym kraju sa 3 sztuki tego modelu . Niestety ja tez mam problem z drzwiami brak komputera sterujacego ciezka sprawa mecze siez tym pare lat .Niestety w tym przypadu pozostaje tylko serwis bmw.Pozdrawiam i życze milej eksploatacji