Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezdzilem niedawno testowo 2h m60i, ktora miala fotele m. Troche mnie w nich uwieraly te boki siedziska w nogi, ktore bardziej wystaja niz moje aktualne zwykle fotele sportowe. Moja pozycja jak siedze to mam nogi raczej rozstawione szeroko. Fotele super ale boje sie ze na dluzsza mete bedzie mi to przeszkadzac. Ja opinie osob ktore maja je na codzien? 

Opublikowano
3 godziny temu, Marchall napisał(a):

Jezdzilem niedawno testowo 2h m60i, ktora miala fotele m. Troche mnie w nich uwieraly te boki siedziska w nogi, ktore bardziej wystaja niz moje aktualne zwykle fotele sportowe. Moja pozycja jak siedze to mam nogi raczej rozstawione szeroko. Fotele super ale boje sie ze na dluzsza mete bedzie mi to przeszkadzac. Ja opinie osob ktore maja je na codzien? 

Bez obaw! To są bezapelacyjnie najwygodniejsze fotele oferowane przez BMW. Pierwsze wrażenie miałem podobne do Twojego - trochę wąsko na nogi. Natomiast 14 tys kilometrów później stwierdzam, że W OGÓLE nie czuję tych boczków - wszystko jest mega wygodne. Raz, że boczki lekko miękną od użytkowania, a dwa noga przyzwyczaja się do odrobinkę innego ułożenia niż w komfortach / zwykłych sportowych fotelach. Jak dla mnie te M-kowe fotele są opcją absolutnie konieczną (co mówię jako wcześniejszy użytkownik foteli komfortowych w siódemce G11 LCI)

Pierwszy SUV... pierwsze V8...

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d)

Opublikowano

Z tymi fotelami M to według mnie zależy kto jaką ma budowę ciała. Ja zrezygnowałem z ich wyboru właśnie z uwagi na te ograniczenia na nogi. Siedząc chwilę w tym fotelu uznałem, ze to mi bardzo przeszkadza i będzie to duże zmniejszenie wygody w porównaniu do foteli komfortowych szczególnie na dłuższej trasie. 

Opublikowano
3 godziny temu, geno1234 napisał(a):

Z tymi fotelami M to według mnie zależy kto jaką ma budowę ciała. Ja zrezygnowałem z ich wyboru właśnie z uwagi na te ograniczenia na nogi. Siedząc chwilę w tym fotelu uznałem, ze to mi bardzo przeszkadza i będzie to duże zmniejszenie wygody w porównaniu do foteli komfortowych szczególnie na dłuższej trasie. 

Dokładnie jak piszesz. Też miałem obawy, ale nie miałem wyboru 🙂 i jestem suuuper zadowolony.