Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, czy jest ktos na forum z Wawy z 440i, najlepiej w GC Xdrive, zeby chociaz przejechac sie jako pasazer bo w BMW nawet w dieslu nie ma 4…
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak cos to jedyne BMW 4 z 2.0 dieslem w wersji GC jest w BMW Inscape na Prymasa. Jezdzilem nim z zawieszeniem M na 18" i zdecydowanie adaptacyjnego nie potrzebuje. Mega autko, prowadzenie bajka.
Opublikowano

To teraz sobie wyobraź prowadzenie 420/30i.

- 200kg lżejsze,

- idealnie wyważone 50/50,

- napęd na tył,

max moment dostępny od 1300obr, wystarczy musnać pedał gazu i zrywa przyczepność na mokrym w trybie sport oczywiście

Opublikowano
Jak cos to jedyne BMW 4 z 2.0 dieslem w wersji GC jest w BMW Inscape na Prymasa. Jezdzilem nim z zawieszeniem M na 18" i zdecydowanie adaptacyjnego nie potrzebuje. Mega autko, prowadzenie bajka.

Ja mam g26 na 18" z adaptacyjnym i jak włączy się sport to jest twardo i chyba nie mógłbym jeździć cały czas na "twardym"

To teraz sobie wyobraź prowadzenie 420/30i.

- 200kg lżejsze,

- idealnie wyważone 50/50,

- napęd na tył,

max moment dostępny od 1300obr, wystarczy musnać pedał gazu i zrywa przyczepność na mokrym w trybie sport oczywiście

Ja miałem do wyboru 430xi 19" zawieszenie M albo 420xd 18" adaptacyjny + lasery + aktywny + komfortowy, dlatego wybrałem to drugie, ale nie wiem czy teraz bym nie wybrał silnika 30xi, mimo że żona robi obwodnicą codziennie 60km :)

Jeżeli mega szukasz tego auta, 4-6 kwietnia jestem w Sierpcu, możesz podjechać