Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam problem z dźwiękiem i samą nawigacją w mojej E91 , są dni że dźwięk jest a są takie dni że nawigacja się nie chce włączyć :( wyciągnąłem nawigację by sprawdzić czy któreś przewody nie są uszkodzone albo odpięte ale nic takiego nie było . Natomiast okazało się że wentylator był uszkodzony , pęknięty i nie chłodził jednostki . Tutaj moje pytanie czy ma ktoś taki wentylator na sprzedaż ? Bardzo proszę o info . Dodatkowo pewnie poszła płyta główna bo się przegrzewała , jak to można naprawić ? Kiedyś miałem wymieniany czytnik , laser i pewnie po montażu nawigacji w samochodzie uszkodzony został wentylator .

Bardzo proszę o info jeśli ktoś ma wentylator to odkupie , oraz gdzie w woj śląskim mógłbym naprawić nawi ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam , wiec nikt nie posiada wentylatora od nawigacji ccc?

Bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

W ubiegłym tygodniu wyciągnąłem CCC z mojego E91 2006, padło z dnia na dzień, ale jak wyciągnąłem to były już plomby, po wcześniejszym serwisie.

Wentylator z tego co rzuciłem okiem to jakiś standard, włożony w specjalną obudowę - tak mi się przynajmniej wydaje, i tak to wygląda na zdjęciach, wystarczy połączyć kable, albo założyć nowe konektory jak masz.

Najlepszym rozwiązaniem to wysłanie do regeneracji i wskazanie żeby zajęli się też wiatrakiem.

W czwartek wysłałem we wtorek odebrałem po naprawie.