Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam pytanie. Jakiś czas migała mi lampka poduszek , gasła samoistnie znów się zaświecała a od jakiegoś czasu zaświeciła się i świcie się ciągle. Po wizycie u elektryka i podłączeniu do komputera wyświetliło błąd sensora uderzenia. Żeby być pewnym elektryk przełożył lewy sensor na prawą stronę i tak jak wcześniej wyświetlało błąd lewego sensora to po zamianie zaczęło wyświetlać błąd prawego więc zdecydowanie sensor uderzenia jest uszkodzony. Czy to się jakoś naprawia? Bo używanych jest niewiele a po wizycie ASO owszem cena zabójcza ale nigdzie w Europie nie ma :mad2:

A może ktoś z szanownych kolegów obecnych na forum ma ten sensor i chciałby sprzedać? W razie czego podam nr części : 65.77 - 3 414 264

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Miałem ten sam problem. Kupiłem używkę i jak ręką odjął. Jest ryzyko zakupu wadliwego, zwłaszcza w niskiej cenie. Jest ich mało na rynku wtórnym. Jak ktos wystawia świeże ogłoszenie sprzedaży auta na części pytaj od razu o sensor. Ja zaplacilem 100pln plus wysyłka. Srednia cena 300pln. Wystepuje w tym numerze co podales i z koncowka 123 chyba.
  • 1 rok później...