Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po awarii świateł i wyjęciu LCMa 4b LWR 6 961 141 okazało się że przyjarał się jeden ze scalaków vnq810 mys 99649. I teraz pytanie czy mogę założyć inny LCM III? Auto mam 1996r i nie mam ksenonów czujników deszczu czy zmierzchu, jedynie elektryczne regulowanie świateł i same światła z przeciwmgielnymi rzecz jasna no i z tyłu czujniki parkowania. Wiem że kodować trzeba. Chodzi o to że ciężko dostać 4 b z tymi numerami, A LCM 3 jest do wyboru i koloru na allegro i nie drogie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro masz 1996r. To tam powinien być chyba LCM II. Nie wiem co miałeś w tym aucie robione. Spróbować możesz założyć LCM III i przekodować do serii pustym plikiem.
Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano

No i to mnie zastanawia czy ten moduł był fabryczny do tego rocznika trochę zbyt nowoczesny jak na 96 rok. Nie wiem, auto od połtora roku w posiadaniu, gdy wyjąłem LCM i piszę że wersja 4b i płyta tego modułu na scalakach to trochę dziwne skoro właśnie są LCM III i II więc jak?

Takie coś mam:

c1c4d9cf917fe0104d46989c7c152a9a4148c051.jpeg

e0b0522319b7096f1718330925f92f7b518a94b4.jpeg