Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Że też w XXI wieku takie zapomniane plemiona żyją. Gadka na poziomie nierozgarniętego debila, ten co nagrywa wysłowić się nie może. Skąd takie to to się bierze? Jazda bez celu, póki się paliwo za zaoszczędzone 20zł nie skończy. I cieszy się kretyn, że jedzie 140 na 40. Ot, osiągnięcie życia, szczyt marzeń i możliwości
Opublikowano
A ja bym chętnie zobaczył finał tej jazdy na drzewie. Z ich bełkotu można tylko wnioskować, że są to do niczego nieprzydatne wsiury, a wcześniej czy pózniej mogą zabić niewinnych ludzi.
Opublikowano
to sie nakozaczyli :mrgreen: ale jak to ogladalem to poprostu rece opadaja , gdzie sie tacy rodza. A potem "mondrzy" w internecie wszystkich kierowcow BMW do jednego wora, przez takich pacanow.
Opublikowano
No i oczywiście peja leci w radiu ;) I przez takich bezmózgów psuje się opinia marki. Nie ma co się dziwić ludziom, że jak kogoś wpuszczam z podporządkowanej to wybałuszają z niedowierzaniem oczy i zastanawiają się 3 razy czy ruszyć, to samo jak wpuszczam kogoś na pas lub zatrzymuję się jak widzę, że ktoś chce przejść przez drogę... Fajna by była ogólnoforumowa akcja typu "Jeżdżę BMW więc jestem kulturalny" z ramkami, naklejkami itp ;) I jeździć bardzo przykładnie, odciąć się od tego zapchlonego bydła myślącego że jak kupią ledwo trzymającą się kupy 20-letnią beemkę to są królami szos... A prawo jazdy na auta powyżej 100 KM od 25 lat powinni zrobić ;) Wiadomo że każdy gó*niarz ma siano w głowie, sam swojego czasu śmigałem po wiejskich drogach 200km/h e34 z zawieszeniem w opłakanym stanie, co po paru latach uważam za skrajną głupotę, nieodpowiedzialność i całkowity brak wyobraźni (swoją drogą - słyszeliście dźwięki dobiegające z zawiasu tego auta na filmiku? ;) )

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

Opublikowano

Ta srebrna 3 którą jechali, to z wyglądu ledwo się kupy trzymała.

Wczoraj trzech debili z Renault zamordowalo w Pabianicach człowieka, więc może rozpoczniemy dyskusję pt. "dlaczego tą marką jezdzą mordercy" W Polsce codziennie jest kilkaset kolizji i wypadków, jedną z najmniej "kolizyjnych" marek jest BMW. Niestety przy BMW w opisach przypadków nie kładzie się nacisku na np. co i jak zrobił kierujący, tylko głównym tematem jest marka. Ileż to Opli, VW i innych, powoduje zagrożenie w ruchu drogowym, ale to nie jest istotne dla społeczeństwa, łatka została przypięta i koniec, nie ma sensu z tym walczyć, nic to już nie zmieni.

Opublikowano
mi tam się cały czas podoba ale koniecznie taka http://moto.pl/MotoPL/56,88389,14557265,Opel_Calibra,,5.html piękne autko

Mi również, niekonieczne w takiej wersji. W tych czasach najważniejsze żeby była zadbana i nie zepsuta tuningiem. To samo tyczy się również e34 :D

Zawsze głowa mi poleci do tyłu gdy takie zobaczę :norty:

Opel Vectra w innej budzie, reszta bez zmian :D

Calibry jak i Vectry A, szły na tej samej płycie podłogowej. Deska rozdzielcza nawet była taka sama w obydwóch modelach.

Zawsze chciałem mieć Calibrę, lecz w tym czasie panował na nie straszny deficyt wiec kupiłem Vectrę A.

To było na prawdę bezawaryjne auto, służyło w rodzinie jeszcze ładnych parę lat robiąc sporo km.

A jechałeś Calibrą z perspektywy pasażera na tylnym siedzeniu? Ale tak w dalszą trasę? :lol:

Chyba żartujesz :norty:

Mam 196 cm wzrostu i w żadnym aucie nie czuję się komfortowo, siedząc na tylnym siedzeniu :)

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

Wczoraj trzech debili z Renault zamordowalo w Pabianicach człowieka, więc może rozpoczniemy dyskusję pt. "dlaczego tą marką jezdzą mordercy" W Polsce codziennie jest kilkaset kolizji i wypadków, jedną z najmniej "kolizyjnych" marek jest BMW. Niestety przy BMW w opisach przypadków nie kładzie się nacisku na np. co i jak zrobił kierujący, tylko głównym tematem jest marka. Ileż to Opli, VW i innych, powoduje zagrożenie w ruchu drogowym, ale to nie jest istotne dla społeczeństwa, łatka została przypięta i koniec, nie ma sensu z tym walczyć, nic to już nie zmieni.

Albo może i tej marce coś przypisać :duh:

Opublikowano
To tylko kwestia czasu kiedy oni siebie albo innych zabiją.

Ale kur....a przecież każdy z nas ma lub będzie miał dzieci to szok co takie skur...ny mogą narobić jak zabiją mnie to h... ale dziecko :mad2:

Opublikowano
To tylko kwestia czasu kiedy oni siebie albo innych zabiją.

jak siebie zabija to nawet nie szkoda takich, gorzej wlasnie jak przy tym bogu winne osoby ucierpia.

Opublikowano

Albo może i tej marce coś przypisać :duh:

Z tym to stara akcja dawno już kierownik odpowiedział za tą jazde.

Opublikowano
E tam :D Ja za małolata miałem malucha wymalowanego a'la viper gts z białym dachem + znaczek "///M126p" + wszędzie logo bmw zamiast fsm ;) No cóż... napęd na tył był jak trzeba hehehe Nawet gdzieś jeszcze miałem fotki tego cuda, kiedyś może tu wrzucę

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534