Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano

DOSPRZEDANIA, KTURA, NIEDA, NIEMAM, STOJI, USZKODZONOM, SZKRZYNIOM, KTURE, ZAWUR, NIEMA, RUZNICY, WACHACZE, WYMIENILE, CHAMOLCOWY, STORZKOWE, SKURE, JASNOM, ORGINALNOM, CZARNOM, NAJWAZNIEJSZ, ZEBYSIE, DOKONCA, CHALOGENOW, DOZALOZENIA, WEBASCO, PASARZERA, OPNY+DYSTANSY, NIELICZE, ICZESCI.

Czyżbym coś jeszcze pominął???Proszę uzupełnić :mrgreen:

Ale najbardziej rozj****ł mnie ten "ZAWUR" :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

:D :D

[b] 3 właściciel tej pięknej białej perły jestem[/b]

Nawet widać na 4 foto :cool2: :cool2:

No i najważniejsze : auto posiada pedały

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
zadbane pielegnowane, szanowane

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/75/13/06/2675130638_6

Nie ogarniam ludzi którzy wrzucają do ogłoszeń zdjęcia/filmiki jak danym samochodem tyrają laka. Jedyne kogo może zachęcić to do kupna to jest taki sam idiota.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

HEHEHEHEHEHE....mój tez miał strzała malego z lewej strony, ale jest to trochę ładniej spasowane niż tu...beeee

Mała historia, kolega namówił mnie bym jechał zobaczyć jakiegoś golfa II. Czekalismy gdzieś na parkingu, nagle słyszymy pisk, raz, dwa, 3 i ostre hamowanie, pisk...zajechał...Ja od ręki do kolesia, że skoro tak zajechał na sprzedaż to raczej ten golf to padaka.. Koleś mnie zje... ze się mądruje, jestem głupi i.... jego golf na pewno jest lepszy od mojego dziadka i takie tam. Pięknie podziękowałem a koleś wkurzony wskoczyl do golfa, gaz do dechy, wbita jedynka i.... jak nie walneło, jak nie hukneło...My wsiedliśmy spokojnie do auta i pojechaliśmy do domu...

Tutaj pewnie to samo by było...szkoda tylko auta na bezcelowe palenie gumy. A jeszcze ta cena :mad2:

PZDR>

Opublikowano
Przeważnie jest tak, że piszący tego typu bzdury, jest delikatnie mówiąc idiotą, a dlatego idiotą bo uważa, że wokół niego są też sami idioci. Taki pikuś nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa, a jego wyobraznia jest na poziomie 5 letniego dziecka.
Opublikowano
Nie wiedziałem gdzie to wstawić więc wrzucam tutaj xD

Kumpel szuka dla siebie autka, które mógłby odnowić i wozić śluby, ale to co znalazł przekroczyło jego wszelkie marzenia :D od razu dostałem link i dziele się z wami.

http://moto.allegro.pl/rolls-royce-ghost-model-2010r-i2678949050.html

Czasami jak zobacze coś wyjątkowo kretyńskiego mówie sobie że to jest właśnie szczyt głupoty, a tu nagle coś takiego :)

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco