Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No i znów te tylnie lampy ...o zgrozo :P .Opis auta to istny esej hehe...bardziej auto pokazowe niż użytkowe.
Opublikowano

opis to najprawdziwszy dramat i tragedia, ktos na prawde bedzie musial sie nudzic zeby przeczytac caly

"AUTKO JEST W KOLEKCJONERSKIM STANIE."

Mowa tu o jakichs specyficznych kolekcjonerach?

Opublikowano
opis to najprawdziwszy dramat i tragedia, ktos na prawde bedzie musial sie nudzic zeby przeczytac caly

Ja tylko rzuciłem okiem, akurat wyłowiłem coś takiego:

"Usunięte katalizatory-przelotowy tłumik, końcówka podwójna ulter (niesamowity dźwięk V6)"

Ale trzeba mu oddać sprawiedliwość, utopił w tym aucie dużo funduszy. Każdy ma swój gust, mi to nie odpowiada, ale pewnie znajdzie się jakiś "entuzjasta tjuningu".

Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja tylko rzuciłem okiem, akurat wyłowiłem coś takiego:

"Usunięte katalizatory-przelotowy tłumik, końcówka podwójna ulter (niesamowity dźwięk V6)"

Ale trzeba mu oddać sprawiedliwość, utopił w tym aucie dużo funduszy. Każdy ma swój gust, mi to nie odpowiada, ale pewnie znajdzie się jakiś "entuzjasta tjuningu".

bardzo duzo poszło funduszy ja bym ja na dozywocie zostawił

Opublikowano
Haha What Tha Hell is this ??!! Ktoś miał fantazje i duużo czasu :mrgreen: :mrgreen: masakiirraa :mad2:
Opublikowano

Może auto ma takiego Powera ...że właściciel ze stresu aż tyle palić musi ...a pasażerowie popuszczają troszke w majtasy ...i przesiąkło .Przeciez każdemu się mogło zdarzyć :D ...a tak na powaznie,to aż żal ...że ktoś tak może zaniedbać auto. Dobrze że przynajmniej nie ściemnia że w aucie nie palone... hehe :duh:

Jak dla mnie padlina...to auto i świadczy o właścicielu.

Opublikowano
Wiadomo że poprawnie powinno być 'SZADOŁ LAJN'

http://img200.imageshack.us/img200/2941/zdjcie0196001320x200320.jpg

...na tym osiedlu

gdzie BEEMKA jest

prawie jak BENTLEY...