Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po trzech dniach postoju na mrozie z podłączonym prostownikiem wyskoczyło trochę błędów. Udało się wykasować wszystkie oprócz A149 Error Input Terminal15 w PM.

Podmieniony PM, w dalszym ciągu to samo. Auto się nie usypia, jeżeli się uśpi (po godzinie) to się nie wybudza. Przestał być widoczny HKL. Ma ktoś może jakiś pomysł.

Z góry dziękuję za podpowiedzi

Opublikowano
Nie masz sprzętu ani wiedzy aby ogarnąć problemy związane z elektroniką w tym aucie. Uwierz mi najszybciej i najtaniej dla Ciebie będzie jak oddasz to auto do speca w dziedzinie tych aut, który w zasadzie tylko nimi się zajmuje. Podmiankami sprawy nie rozwiążesz, zwłaszcza że w tych rocznikach były ogromne problemy z instalacją i np punkty łączenia sieci CAN potrafiły gnić, zwierać do masy itp.
Opublikowano
Nie masz sprzętu ani wiedzy aby ogarnąć problemy związane z elektroniką w tym aucie. Uwierz mi najszybciej i najtaniej dla Ciebie będzie jak oddasz to auto do speca w dziedzinie tych aut, który w zasadzie tylko nimi się zajmuje. Podmiankami sprawy nie rozwiążesz, zwłaszcza że w tych rocznikach były ogromne problemy z instalacją i np punkty łączenia sieci CAN potrafiły gnić, zwierać do masy itp.

Dzięki za poradę, tego potrzebowałem. Sam bym na to nigdy nie wpadł.

pozdrawiam