Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Mam w swoim e46 w tylniej kanapie zwykły wyciągany podłokietnik ale ostatnio upolowałem za przyzwoite pieniądze taki ze schowkiem i uchwytami na kubki i chciałem go kupić ale nie jestem pewien czy przypasuje. Nie mogłem nic znaleźć niestety na ten temat w internecie i stąd pytanie czy ktoś robił coś podobnego albo wie na pewno że ten z kubkami przypasuje do kanapy która wcześniej takich cudów w podłokietniku nie miała? Pytanie może i głupie ale wolę się upewnić niż wyrzucać kasę w błoto.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jest on z e46 bo nie jestem pewien czy takie wystepowaly w tych modelach

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy przypasuje to nie wiem, ale jeśli kupisz całe tylne oparcie to na pewno bedzie ok.

Ja mam w turasie z cupholderami i dzięki temu mam jak w trasie postawic kubek. W BMW zawsze ten brak miejsc na kubek mnie dobijał :(