Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
Kupiłeś zderzak bez otworów pod czujniki parkowania? Dobrze czytam? Czy sprzedawca wysłał ci inny niż kupiłeś?
Opublikowano
Kupiłeś zderzak bez otworów pod czujniki parkowania? Dobrze czytam? Czy sprzedawca wysłał ci inny niż kupiłeś?

Otwory sa, z niepomalowanej strony brak tych mocowan na czujniki

Opublikowano
czesci skompletowalem i juz schody. Lakiernicy problemy ze nie biora odpowiedzialnosci za kolor jaki wyjdzie i czy trxeba będzie cieniowac na blotnikach bo auto bylo w usa malowane całe ehh
  • Moderatorzy
Opublikowano

I widać, że się chłopaki znają i dobrze, że mówią. Skąd wiadomo co to za lakier leży na aucie, skoro nie jest fabryczny.

To tylko zderzak, on się często gęsto różni już po wyjeździe z fabryki.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie czy ktos wie jak powinen być zrobiony przod w xdrive ? Konkretnie to 335xi. Oslona m pak nie pasowala wgl. Wdg rysunków producenta zostaje stara oslona + adapter. Jednak nie pasuje dobrze. Pasuja moze 2 3 sruby. Czy cos pominalem?
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem przed wymianą zderzaka i znalazłem taki https://allegro.pl/oferta/bmw-e90-e91-m-pakiet-zderzak-przedni-sparkling-a22-10706727694

Czy ta belka zderzaka jest taka sama jak ta od m-pakietu i nie trzeba dokupować?

W ogóle jakie są wersje zderzaków bo nie jestem pewny czy to ten.

Są z PDC, spryskiwaczami i jeszcze jakieś inne wersje są? Otwory na światła przeciwmgielne są takie same wszędzie czy jeszcze jest jakaś inna wersja od tych małych lampek xenony albo światła dzienne czy coś innego czy wszystko to samo?

Opublikowano
Kolejny problem panowie pomocy bo mi juz rece opadły... czy m pakiet ma inna belke przednia? Mam wersję usa na belce pisze usa + nr czesci 7146646 . Patrząc po numerze nie znajduje mi nic dziwnego. A zderzak nie pasuje opiera sie na czynnikach na belce - poprzedni zderzak mial w takim miejscu czujniki parktornic ze trafialy w dołki w belce a teraz [BAD].... pomocy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie, to nie kwestia M-pakietu tylko tego że to stalowe wzmocnienie czołowe jest inne na USA. Po wymianie wzmocnienia na Europę powinno pasować. Ale to ciekawe, czyżby na EU nie dało się zestawić m-pakietu z przednimi PDC?
3A0jS9b.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Panowie nadal nie wiem co wymieniać... Czy ktoś wie na pewno co wymienić żeby w wersji USA zderzak m pak przedni z czujnikami zaczął pasować? Przypuszczam, że belkę przód ale czy da radę to łatwo wymienić I czy na pewno to wystarczy?
Opublikowano
Panowie nadal nie wiem co wymieniać... Czy ktoś wie na pewno co wymienić żeby w wersji USA zderzak m pak przedni z czujnikami zaczął pasować? Przypuszczam, że belkę przód ale czy da radę to łatwo wymienić I czy na pewno to wystarczy?

Fakt, że nie mam u siebie PDC z przodu, ale wymieniałem zderzak na m-Pakiet, to nie wymieniałem nic poza zderzakiem i nadkolami - wszystko pasowało.

F31 320d+

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. Czekam na BMW e93 335i Alpinweiss wylicytowane w USA. Autko z małym przebiegiem 70tys km. Lekko uszkodzone,dostała w koło. Chciałbym założyć m pakiet zewnętrzny. I tu moje pytania:

1. Podobno żeby założyć zderzak tył m pakietowy to trzeba dokupić jakieś boczne plastiki montażowe? Jeśli tak, to czy ktoś zna nr tych plastików lub fachową nazwę?

2. Czy w przypadku progów i zderzaka przód też coś trzeba dokupić?

3. Błotniki zostają takie same i nic nie trzeba dokupić?

4. Jeśli ktoś ma na sprzedaż te części w dobrym stanie to rozważę zakup. Muszę jeszcze kupić lewy ksenon skrętny. Na allegro i olx jest sporo,ale niestety z uszkodzeniami.

5. Czy żeby zrobić kierownice m pakietowa muszę wymieniać całą? Czy wystarczy wymienić dekor i obszyć?

Dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Czyli mam rozumieć,że muszę dokupić te wszystkie części typu kanał powietrza do hamulca itd? Czy tylko te z literka M w rubryce dodatkowe inf?? Wg bmw store do 335i że stanów nie występuje doposażenie m pakiet, ciekawe czemu. Myślę,że wszystko bedzie pasować mimo,że to USA