Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce wymienic radio w e91 2007r. Wersja bez wyswietlacza.

Mam pytanie, czy wziac 1din z wysuwanym wyswietlaczem jak np Kenwood KVT-522DVD,

Czy chinskie dedykowane jak np. To:

https://allegro.pl/oferta/radio-2din-android-bmw-3-series-e90-e91-e92-e93-11138685542?bi_s=ads&bi_m=listing:mobile:query&bi_c=NjUxN2ExMWMtYjAyMi00YTgwLWFkOGEtZjQ3YzRkYTcyMjVmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=d6c2b08c-0989-4b0d-9d78-4620df892b8f

Czy

https://allegro.pl/oferta/radio-gps-android-bmw-e90-e91-e92-2005-2012-16gb-12826857702

Bo chodzi o to, ze ja tu na zdjeciach po montazu widze pokretla od klimy, ale nie widze miejsca na przyciski pod spodem (czujniki parkowania i grzanie foteli)

Nie znam sie, to moje pierwsze BMW.

Prosze o porade ktore radio bedzie najlepszym wyborem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zadne z nich. Oszpecisz i zmniejszysz wartosc auta. Szukaj androida na deske albo szukaj deski z kurnikiem i wstaw androida.
Opublikowano

Dziekuje za opinie, ale chce radio wlasnie w tym miejscu

Moje pytanie dotyczylo technicznej strony.

-czy jesli wstawie np takiego kenwooda z wyswietlaczem to czy nadal beda dzialac czujniki parkowania, nie zaslonie nawiewow itp...

Albo czy jesli wstawie takie dedykowane to co wlasnie z przyciskami pod fabrycznym radiem. Nie wiem ktore wybrac tak, aby pasowalo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zadne nie pasuje. Dlaczego sprzedawcy tego sprzetu nie pokazuja dolu zabudowy?