Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje zakup pierwszego BMW

Wybrana opcja to X1 sDrive 20i, w wersji Sportowej M, felgi 19'

I tu mój problem czy samochód nie będzie za twardy na 19' ?

Domylsnie jest 18' ale wygladają na małe, najwieksze sa nawet 20' ale juz slyszalam opinie ze czuc kazda dziure wiec idąc kompromisem wybrałam 19'.

Czy możecie coś doardzic?

Opublikowano

Jeździłem kilka godzin w pakiecie M i na 19" i xline na 18" i nie odczułem prawie żadnej różnicy, poza tym, że przy prędkościach 90+ mpakiet tak nie bujał.

Jak miałem zamówione, to właśnie na 19" moim zdaniem najładniejsze felgi w x1, ładniejsze nawet niż te kilkunasto ramienne 20".

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Planuje zakup pierwszego BMW

Wybrana opcja to X1 sDrive 20i, w wersji Sportowej M, felgi 19'

I tu mój problem czy samochód nie będzie za twardy na 19' ?

Domylsnie jest 18' ale wygladają na małe, najwieksze sa nawet 20' ale juz slyszalam opinie ze czuc kazda dziure wiec idąc kompromisem wybrałam 19'.

Czy możecie coś doardzic?

Nie miałem dylematu. U mnie to auto do miasta i felgi 18"to idealny wybór mimo full innych wziętych opcji...

W 340i mam zima i lato dwa komplety 19"

I trzeba uważać...

male-bmw-2.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Mam X1 sDrive 20i, w wersji Sportowej M, felgi 18'(te domyślne), ale na jazdach próbnych miałem model xLine z 20' felgami i szczerze, to nie czułem różnicy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam X1 sDrive 20i, w wersji Sportowej M, felgi 18'(te domyślne), ale na jazdach próbnych miałem model xLine z 20' felgami i szczerze, to nie czułem różnicy

Tu nie chodzi o odczucia tylko o krawężniki haha ja niestety często przy parkowaniu felgę zarysuje niestety przy 18" będzie grubsza opona i mniej możliwości obtarcia felgi

male-bmw-2.png