Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są kołpaki na jakich fabrycznie wyjeżdżają FORDY, a dla Ciebie sa ładniejsze kołpaki oryginalne BMW z początku lat 90 bo dla mnie tamte to tragedia.

A te co mam mają super połysk i mi się podobają a to najważniejsze(lepsze to niż same felgi)a na allegro to ja nie kupuje nic i tym bardziej używanych na odległość.

Zreszta te używane są dużo dużo droższe niż te moje

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja dziś zmieniłem opony - ok 40 sztuk!!! Niestety jestem po tej drugiej stronie :cry2: Kiedy to się skończy????

Hehe a ja dziś właśnie kupiłem dokładnie 40 sztuk Frigo 2 i wszystko wymieniłem bez kolejki to jest fuks :dance:

Opublikowano

zacząłem i kontynuuję: wczoraj wymieniłem letnie alusy na zimowe stalówki.

Według mnie w sam raz, jeśli chodzi o porę i aurę. Co z tego , że za parę dni ma być cieplej, jak znam życie zaraz potem znów bedzie zaskoczenie: zimno i biało.

:cool2:

Opublikowano
Dziś wieczorem jechałem z krakowa na śląsk i przez cały czas padał śnieg. Na ulicach w sumie było z 5 cm. Mam zimówki na obu osiach ale z tyłu wydaje mi się ze są za cieńkie. Zmierzyłem i jest około 5 mm. Na zimówkę to za mało dla mnie wiec w poniedziałek kupuje nówki na tył. ASC co chwile się włączał a na łukach jadąc 20 km/h auto mimo tego szło bokiem.

BMW E60 530d

Gdyby Bóg był za przednim napędem - wszyscy chodzilibyśmy na rękach ....

Opublikowano

Ja kiedyś całą zimę przejeździłem na letnich (nie uniwersalnych - letnich) - a wtedy były bardziej śnieżne zimy i do tego bardziej na południe bo w Krakowie... A ja świerzo po prawku - i ani jednej stłuczki :lol: przynajmniej miałem dobrą praktykę na początek.

A przy okazji - ojciec ma w Vectrze uniwersalne opony i się zastanawia czy jest sens zakładać zimowe - nie wiem jak się uniwersalne zachowują w zimie - w sumie kiedyś się tylko na uniwersalnych (i to z takim dziwnym bieżnikiem) jeździło, ale to też nie znaczy że bezpieczne to było. W sumie się zszokowałem, bo myślałem że uniwersalnych już nie robią...

Opublikowano
Robią cały czas uniwersalne,mój ojciec ma w POLONEZIE z tyłu Dębica Navigator,teraz już jest NAVIGATOR2 to poprostu jest dawny GOOD YEAR VECTOR-dowiedziałem się o tym jak mój brat kupił NEXIE i z tyłu ma właśnie uniwesalne GOOD YEAR VECTOR 2.W POLONEZIE te NAVIGATORY sprawują się idealnie.