Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o takiej wersji. Z tego co widzę dobrze wyposażona. Jedynie pytanie co do silnika benzynowego. Nie będzie to dużo palić? Jak opinie i o tym silniku? Na co zwrócić uwagę. Czy ta cena jest nie za wysoka?

Jakieś informacje odnośnie kolizji?

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-530i-x-drive-2018-salon-polska-i-szy-wlasciciel-ID6F6fPS.html

Z góry dzięki

• Moderatorzy
Opublikowano
Palić średnio będzie ok. 10L
Opublikowano

9 - 11 l/100 km w zależności od stylu jazdy oraz stosunek miasto-trasa.

Ja po przejechaniu 8000 km mam średnie spalanie 9,5l. Moc w moim odczuciu wystarczająca.

Ja osobiście w bazach ubezp. nic nie widzę.

Jeżeli stan jest b. dobry, jak twierdzi właściciel, być może jest to opcja warta uwagi.

Uważam jednak, że w tej cenie mogłaby być ciut lepiej wyposażona.

audio tylko hifi, nie ma full lamp, komfortów, 4 stref - jeśli Ci to nie przeszkadza.

Sam osobiście w lipcu kupiłem lepiej wyposażone 530ix (aczkolwiek nie jest to jakaś "full opcja") z prawie identycznym przebiegiem 15 tys zł. taniej - natomiast rynek się mógł zmienić od tamtego momentu.

Ktoś mimo m-paka wziął standardowe zawieszenie, co jest dobre jeśli bardziej zależy Ci na komforcie, niż na sportowych doznaniach (o ile można się w taki sposób wypowiadać w kontekście g30 z dwulitrówką).

Brak dostępu komfortowego (też nie mam, więc kradzież na walizkę odpada).

Jeśli wyposażenie i stosunek wyposażenie/cena Ci odpowiada wyślij Andrzeja z bimmer-check na oględziny i będziesz już wszystko wiedział.

Moje G30 530ix M-sport czarny szafir

Jeśli szukasz zespołu na wesele, to zapraszam!