Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wodą na dywaniku od kierowcy, elektryk rozebrał cała podłogę okazało się, że wszystko pod dołem było mokre. Powiedział, że prawdopodobnie leci woda z nad pedałów niby brak jakiejś gumy odpływu czy coś. Jak powinno wyglądać miejsce zaznaczone na zdjęciu nad pedałami? Jeżeli to nie to w takim razie gdzie szukać problemu?

yPgzMrF.png

BK96rXg.jpg

ngDIVCw.jpg

Opublikowano
... Jak powinno wyglądać miejsce zaznaczone na zdjęciu nad pedałami? ...

Otwór, który zaznaczyłeś, u mnie jest zatkany.

E39_zatyczka_grodzi.jpg

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
A jak zlokalizować dokładne miejsce ? Wsiądź do auta, druga osoba niech leje wodę po szybie , po dachu itp. Zaobserwujesz kiedy i którędy woda dostaje się do kabiny. Jak już to znajdZiesz to będzie wiedział co dalej z tym zrobić.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Zaślepiłem ten otwór gdzie nie było zaślepki, przetkałem odpływy od szyberdachu - trochę brudu spłynęło. Co do tej nagrzewnicy to na razie dolałem płynu i będę obserwować czy coś ubywa