Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów jestem nowy na tym forum więc proszę o wyrozumiałość.

Moje pytanie to czy znacie jakiś warsztat który zrobi konkretnie od początku do końca montaż turbiny do silnika 2.2 posiadam BMW E46 właśnie z tym silnikiem i chciałbym dodać mu troszkę więcej życia. Moje BMW użytkuje do codziennych dojazdów do pracy i chcę je użytkować jak długo się da, bardzo lubię jazdę tym modelem w moim aucie jest wymieniony silnik z niskim przebiegiem nie ma żadnych wycieków w tym roku założyłem LPG wiem że zaraz pewnie ktoś mnie za to zjedzie ale to mój świadomy wybór wiadomo ekonomia. Mieszkam w Dzierżoniowie i szukam konkretnego warsztatu który będzie potrafił doradzić i zrobić to w taki sposób by można było użytkować auto bezawaryjne oraz na LPG tak żeby nie rozleciał się ten silnik .

Czy jest ktoś taki w okolicach ?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zdecydowanie nie jest to wyznacznik, wiele warsztatów, które robią współczesne bmw zapomniało już co to e46/e39 i jakie mają bolączki, jak do nich podejść w innym temacie niż tarcze/klocki.

Żeby nie było tego warsztatu nie znam, nie kojarzę jeszcze niezadowolonego klienta od nich, który przyjechał do mnie :wink: a kilka takim miejsc z Wrocławia jest na liście niestety.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.