Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy macie jakieś logiczne wytłumaczenie dlaczego muszę dwukrotnie wciskać przycisk Start/Stop aby uruchomić silnik?

Nawet z wciśniętym sprzęgłem, pierwsze naciśnięcie uruchamia prąd,

A drugie dopiero samochód.

Proszę o pomoc, na większości filmów na yt jedno przyciśnięcie odpala samochód , u mnie dopiero za 2 razem.

Mniej więcej jak na tym filmie

I miałem tak od zawsze

• Moderatorzy
Opublikowano
Wkładasz pilot w slot, noga na hamulec i wciskasz guzik (nie trzymasz wciśnięty) i auto ma odpalić.
Opublikowano

Sprzęgło i hamulec czy sam hamulec? Mam manulaną skrzynie biegów ….

Wchodzę do samochodu, wciskam pilot w slot, wciskam sprzęgło, naciskam raz, włącza się radio, światła, USB, zegar paliwa itp, a za drugim wciśnięciem odpala się samochód.

Opublikowano
No dobra, wiec może ktoś wie dlaczego mimo wciśniętego sprzęgła muszę 2 krotnie wciskać przycisk start stop do uruchomienia silnika?
Opublikowano
Być może ktoś tak zakodował przed Tobą. Ja wciskam tylko raz - też manual.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zobacz czy możesz odpalic auto bez wciśnietego sprzęgła. Jesli tak to znaczy, ze ktos to sobie wykodował, ale wtedy musisz dwa razy wciskać START/STOP.
Opublikowano
Bez wciśniętego sprzęgła pojawia się kontrolka buta z pedałem sprzęgła i nie można odpalić, gdzie można to zakodować z powrotem aby było tak jak ma być?