Skocz do zawartości

Szary Ekran Navi 16:9 e39

MagicznyAdam

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wypluwa płyty i masz czarny ekran, to raczej mu nic nie zrobisz, częsty przypadek, ktoś coś namodził wcześniej i taki efekt. Urwało mu przy instalacji jakiegoś softu i się posypała pamięć. Możesz jeszcze próbować z oryginalnym softem, ale wątpię czy to coś zmieni.

Czarny ekran zrobił się jak wrzuciłem ten soft v23 wcześniej był napis ze proszę włożyć płytę CD. Czytnik był tez w naprawie i dostałem informacje ze czytnik działa i wyświetla coś.

Oryginalny soft to jaka wersja żeby spróbować wgrać ? Może jest jednak jakiś patent na uratowanie tego bo nie chce kupować kolejnego czytnika w niewiadomo jakim stanie

• Zasłużeni forumowicze

Tak właśnie kończą mk3 jak laser nie domaga, urywa instalację i koniec. Co to za naprawa jak czytnik nie działa, teraz to trzeba wylutować pamięć i wgrać wsad programatorem. Na tę chwilę nie jestem czasowy, ale jest facet co się tym zajmuje zawodowo

https://allegro.pl/listing?string=monitor%20bmw%20e39%20naprawa

Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.

Tak właśnie kończą mk3 jak laser nie domaga, urywa instalację i koniec. Co to za naprawa jak czytnik nie działa, teraz to trzeba wylutować pamięć i wgrać wsad programatorem. Na tę chwilę nie jestem czasowy, ale jest facet co się tym zajmuje zawodowo

https://allegro.pl/listing?string=monitor%20bmw%20e39%20naprawa

Po jakiś próbach ekran wgrywania, wylączania z pozycji 1 kluczyka i włączania pojawił się nagle ekran do ustawienia daty i tak dalej po czym po minucie, dwóch zniknął i dalej nic się nie dzieje. Dioda pali się nadal na czerwono więc czytnik reaguje bo próbuje odczytać płytę.

To co podesłałeś to super bo do Kraśnika mam akurat nie daleko więc fajnie, spróbuję jeszcze raz wgrać na inną płytę softy może pomoże