Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że taniej wyjdzie Cię kupienie android boxa i dołożenie do tego kamery niż montaż oryginalnej z modułami o kodowaniem. Dodatkowo zyskasz trochę nowych funkcji:)

Ja mam coś takiego i jeżeli kupisz dobra kamerę to jakość będzie niebo lepsza niż oryginał (porównanie. F10), szczególnie w nocy.

Jeżeli masz automatyczną skrzynię to nie musisz ciągnąć nawet plusa od wstecznego. Sygnał idzie po CANie

Opublikowano
Witam

Czy ktoś może zakładał kamerę cofania w bmw X1 E84?

Mam navi premium.

Pozdrawiam

Witam, ja założyłem Carplay z kamerą w Swojej X 1 e 84. w ekranie Premium jest bardzo dobrze. Zakładałem w Warszawie 602586079.

Opublikowano
Z czystej ciekawości ile kosztuje taki zabieg? Założenie boxa o kamery to jakieś 2h spokojnej pracy a ciekawi mnie obecny koszt usługi.
Opublikowano

Z czystej ciekawości ile kosztuje taki zabieg? Założenie boxa o kamery to jakieś 2h spokojnej pracy a ciekawi mnie obecny koszt usługi.

Cena, koszty, zapytaj na PW _Przemek_

Mieszka pod Warszawą.

Założył mi kamerkę, fotochromy, zmienił oprogramowanie silnika i skrzyni biegów.

W/g mnie, robocizna bardzo tanio

Polecam.

:dance:

Opublikowano
Jeżeli to Przemek K. z Kobyłki to polecam z czystym sumieniem. Facet jest bardzo profesjonalny, życzliwy i zrobi tak jakby wyjechało z fabryki!:)
Opublikowano
Jeżeli to Przemek K. z Kobyłki to polecam z czystym sumieniem. Facet jest bardzo profesjonalny, życzliwy i zrobi tak jakby wyjechało z fabryki!:)

Tak, to Przemek z Kobyłki, bez pajęczyn, wszystkie części oryginalne.

:cool2:

Opublikowano
Witam

Dajcie do Przemka namiary.

Wydaje mi się że to ten telefon bo kiedyś udostępniono mi, ale gość montuje dobrze bo aktorom to robił ,a oni wymagający. 511 015 920 system M1 multimedia sysytem.