Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Kupiłem na allegro zaślepkę do lewego błotnika. niestety, nie sprawdziłem, że powinna mieć blaszkę metalową dzięki której trzyma się do błotnika \... macie jakiś pomysł jak przymocować zaślepkę bez blaszki? czy można ją gdzieś dokupić?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Obawiam się, że tą blaszkę raczej oddzielnie nie dokupisz, bo chyba występuje razem z tą srebrną zaślepką kierunkowskaza w LCI.

Jak chcesz drutować, to na kleju do szyb przyklej.

Nowa w ASO niecałe 250 zł za sztukę, jak dobrze pamiętam.

Sprawdź sobie jak kolega wcześniej poradził w BMW Store w zakładce wyposażenie pojazdu, dalej dział - emblematy i oznaczenia.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Mi swego czasu ukradli zaślepkę. Kupiłem dwie na alledrogo z dostawą z chin być może za 80 zł. Odsprzedałem jedną i wyszło mi na zero. Ja bym nie drutował tylko kupił zamiennik jest identyko wykonany.

Także bez druciarstwa masz tutaj:

https://allegro.pl/kategoria/stabilizatory-i-elementy-gumy-drazkow-stabilizatora-250877?string=Prawa%20%2B%20lewa%20strona%20przednia%20listwa