Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam dosyc uporczliwy problem z klimatyzacja dopoki autem sie nie przejedzie zalozmy 20km klima dziala idealnie ale jak juz sie zgasi auto i odpali ponownie to cos jakby przeskakuje pod deska rozdzielcza i samoistnie leci gorace powietrze spod szyby oraz bocznych nawiewow z gory deski rozdzielczej obojetnie na jaki poziom nastawi sie pozycje dmuchania czy na nogi czy wprost czy na gore zawsze leci z pod szyby nawet przy wlaczonej klimatyzacji leci gorace powietrze przy wylaczeniu panelu klimy wciaz leci raz mocniej raz slabiej przy podkreceniu mocy wiatraka leci duzo mocniej i chcialbym wstepnie ustalic co moze byc przyczyna jedni mowia ze to nagrzewnica jedni ze brak czynnika ale czynnik jest a gdyby nagrzewnica byla uszkodzona to by nie lecialo cieple powietrze raczej pacjent to e 91 2011r 318d
Opublikowano
Wymieniałeś może panel? Czasami tak się dzieje jak nie przypisze się go do auta. Mnie dopadł taki problem w e84, ale to te same podzespoły. Ktoś założył panel od wersji lci gdzie występowały elektryczne dogrzewanie i wszystko wariowało
Opublikowano
Właśnie od kiedy ja kupilem to nic tam nie grzebalem na poczatku mialem problem ze ze strony kierowcy lecialo cieple powietrE ale tylko jednorazowo to sie stalo od tego czasu minelo jakies 4 5 msc i sie pojawil ten problem