Skocz do zawartości

XLine malowanie/folia

piernik87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś zajmował się przeróbkami swojego XLine? Mam na myśli te szare elementy z przodu, z boku i z tyłu. Zastanawiam się nad pomalowaniem niektórych elementów w kolor auta, a innych - oklejenie czarną folią. Jednak kompletnie się na tym nie znam i nie wiem gdzie iść, żeby było to zrobione idealnie. Dealer BMW? Jacyś goście ot folii? Będę wdzięczny za info osób które przerabiały temat.

Jako przykład czy inspirację, widziałem takie coś: https://g05.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1795191

Ale to oczywiście USA.

• Zasłużeni forumowicze
Myślałem, że najgorsze co nas spotyka na tym forum to "gość od wożenia kół w bagażniku". Teraz panowie daliście popis... Mam nadzieję, że moderator tu posprząta :evil:

Ilekroć ktoś wspomni o tych kołach w bagażniku to poprawia mi to humor. Ten koleś, choć czasem męczący, dostarcza jednak czasem tematu do śmiechu na forum. Tutaj jednak dyskusja niepotrzebnie zrobiła się mega nieprzyjemna.

• Moderatorzy
Myślałem, że najgorsze co nas spotyka na tym forum to "gość od wożenia kół w bagażniku". Teraz panowie daliście popis... Mam nadzieję, że moderator tu posprząta :evil:

Uff, posprzątane. Następne wymądrzanie się że oklejenie listew to wyraz biedy = ban na 7 dni.

A nasz ziomek dawno nie zmieniał Corsy na X5 50i, może czeka na lift :lol:

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Witam, dzięki za zdjęcia - wygląda to świetnie. Co prawda wokół okien miałem już czarne elementy (dało się to wybrać), więc zostają elementy z boku i przodu. Dostałem w Krakowie wycenę 400 zł za oba boki + 400zł za przód, + 100-300 zł za wymianę grilla (kupiłem już oryginalny czarny za ok 1000zł o ile pamiętam).

Również mam te same felgi co Ty i to jest coś, czego najbardziej żałuję... Więc też docelowo, pewnie po zimie wejdą jakieś 21. Pozdrawiam.