Skocz do zawartości

Poszukuje! instrukcja obsługi do e32 750i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich! Potrzebuje instrukcji obsługi do BMW E32 750i prosił bym o przesłanie na meila [email protected] Proszę o nie odsyłanie mnie do 4 tematu od góry. Instrukcji nie ma w jezyku polskim, ale to nie przeszkadza zadowole sie kazda wersja jezykowa.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW :dance:
Opublikowano

Dzieki misiek_525i

Ale chodzi mi konkretnie o schemat całego nadwozia (szkielet budy) a na tej stronce tego nie znalazłem niestety,moze ktos ma schetam nadwozia prosił bym o pomoc :modlitwa:

Opublikowano
Wpisałem w emula ETK BMW i troszeczke tego jest, jakis tam sciagam,zobaczymy jakie beda efekty,ale jesli ktos w miedzy czasie bedzie miał jakis schemat bmw 750 e32 to prosze na skrzynke email :)
Opublikowano
program mam ale nie potrafie go uruchomic ,spedzilem przy nim troszke czasu i mam juz dosc, wiec jesli ktos ma schemat budowy nadwozia to prosił bym na email :modlitwa:
Opublikowano

dlaczego nie możesz uruchomić?

jak to jest obraz płyty to odtwarzasz alcoholem albo deamonem.

a co do strony którą ci podałem to tam są skany instrukcji do e32