Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Może być kwestia kodowania, wydaje mi się, że najczęściej jest zakodowane 2x CLICK. I u mnie to działa tak, że muszą to być takie dwa nie za szybkie kliknięcia (to jak dobrze pamiętam też się koduje - czas).
Opublikowano
Naciśnij i przytrzymaj. U mnie tak działa, pewnie żeby zapobiec przypadkowemu odblokowaniu klapy.

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Po otwarciu auta z poziomu karty, przycisk otwierania klapy bagażnika nie reaguje. Natomiast po uruchomieniu zapłonu, przycisk reaguje i klapa się otwiera.W zaznaczonym miejscu nie ma żadnego elektromagnesu, tam jest zwykły przycisk pod gumową osłoną. Elektromagnes to jest w siłowniku, który jest przez ten ...Hej, mam dokladnie ten sam problem (przycisk w klapie nie dziala, ... Czytalem że jest coś takiego jak czujnik otwarcia klapy i że niby on ... Zgłosiłem to kiedyś w serwisie, popatrzyli, postukali, wymienili baterię w pilocie (bo może pomoże). Aktualnie problem nie występuje (ale moim ...

Oświetlenie asekuracyjne z pilota powoduje otwarcie klapy? Jesli tak to sprawdz drugi pilot, bo może tutaj jest problem (nie zamoczyłes ...

witam, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem v50 z 2005 roku, ostatnio zauważyłem dziwną rzecz,przycisk otwarcia bagażnika na pilocie nie ...

https://spacebarcounter.us/