Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna klamka mi padła całkiem a dwie pozostałe nie działają w pełni (nie działa zamykanie przez dotyk na klamce, mimo, że w komputerze jest ustawione, ze każde drzwi można zamykać dotykiem)

co sądzicie o komplecie takiego kompletu ? 4 nowe klamki poniżej 1000 zł. Ma ktoś z tym doświadczenie, działa bezproblemowo? Wystarczy podłączyć, czy jakieś zabawy dalsze są wymagane, kodowania itp ?

https://www.fruugo.pl/4x-czarny-zestaw-klamek-dostepu-comfort-do-bmw-5-6-7-seria-f07-f10/p-71639107-143774686?language=pl&ac=KelkooCSS&gclid=Cj0KCQjw_viWBhD8ARIsAH1mCd4IX_Rnb2NFnQbwSO7lFeq2ga23DZtfDnX8g70_-JFAPbgCn3FPXcIaAmP8EALw_wcB

Opublikowano
Ja zamawiałem klamki z chińskiego ali..., są to napewno te same klamki co z twojego sklepu .Płaciłem ok. 140 zł za sztukę, działają od roku i jest wszystko ok. Są tylko podstawowe kolory ale zewnętrzną część można wymienić. Wszystko pasuje, bez kodowania trzeba tylko patrzeć czy masz 2 wtyczki z podświetleniem czy jedna bez podświetlenia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ponoc na tych chińskich nie da sie wykasować bledu klamek. Ja jak mialem f10 tez planowałem kupic, jednak problem byl z kolorem a niby nie bylo możliwości przełożyć ze starych. Barty16 pisze ze sie jednak da. Ja odłączyłem wszystkie klamki zeby nie powodowaly zwarcia i olalem temat dostępu komfortowego. Plaga jakas w F te klamki. Mi zdechly 3 :duh:

🙃🙃

Opublikowano
Ponoc na tych chińskich nie da sie wykasować bledu klamek. Ja jak mialem f10 tez planowałem kupic, jednak problem byl z kolorem a niby nie bylo możliwości przełożyć ze starych. Barty16 pisze ze sie jednak da. Ja odłączyłem wszystkie klamki zeby nie powodowaly zwarcia i olalem temat dostępu komfortowego. Plaga jakas w F te klamki. Mi zdechly 3 :duh:

Nie było problemu z usunięciem błędów, ja przekładałem zewnętrzna część a wewnętrzna malowałem. Znajomy w ciemnym kolorze nie malował wewnętrznej i prawie nie rzuca się w oczy. Klamki jakościowo nie różniły się od oryginału, nie wiem jak długo pochodzą ale wszystko działa.Też nie wiadomo gdzie jest produkowany oryginał i pewnie jak większość elektroniki może to być chińczyk.