Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dowiedziałem się, że 535i z 2011 (i podobne lata) może mieć manualną skrzynię biegów. Podoba mi się pomysł zdobycia jednego z nich i uczynienia go moim kolejnym samochodem projektowym. Wygląda na to, że N55 ma wystarczające możliwości w standardowym turbo do mojego stylu.

Na jakie strony trafiają ludzie w poszukiwaniu modów, forów dyskusyjnych itp.? Pochodzę ze świata audi, więc cała ta rozmowa JB4+MHD jest zupełnie nowa. Szukam miejsca do przeczytania wszystkich podstaw i miejsca na zakupy i zbudowanie listy modów.

Jakie są typowe problemy lub kosztowna konserwacja, które mają te samochody F10? Na pewno kupiłbym taki, który ma ponad 75 tys. mil, może 100 tys.

Dziękuję!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podstawowy mod to odchudzić ten okręt . Albo poszukać f20 . Jeszcze gorzej wypada F11 które jest prawie pół tony cięższe od F20 . Z problemów to w sumie co opina to co innego o n55 . jednym po modach działa latami innym po krzywym spojrzeniu na słupek obróciło panewki . I to jest ten drogi problem . Sama skrzynia to fakt modyfikacji programowych jest sporo . Nawet jak rozniesiesz ją to tych skrzyń jest sporo i dość tanie są .