Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie tez ladna jak na nowe modele ale dach to dla mnie totalna porazka... dla mnie cabrio musi miec plucienny dach i koniec basta :!:

do nie dawna sie cieszylem ze BMW robi jescze normalne dachy... ale juz nie...

moje modele
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czyli rozumiem ze bedzie pierwsza w histori seria 3 ktora nie bedzie dostepna w wersji coupe?? :duh: :mad2:

No co ty? przecież jest już do kupienia E92 coupe. Tylko cabrio będzie teraz w wersji coupe-cabrio.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

aa to sorry bo nie widzialem coupe :duh: no to po jej dali twardy dach :mad2:

ps. Kornelio teraz ze zaslepka twoj przod o wiele ladniej wyglda bo wlasnie ogldalem twoje ogloszenie :cool2:

moje modele
Opublikowano
czyli rozumiem ze bedzie pierwsza w histori seria 3 ktora nie bedzie dostepna w wersji coupe?? :duh: :mad2:

Alez jak najbardziej! Jest od pewnego czasu dostepna na rynku. Nejlepiej model 335i.

Opublikowano
łe .... Mocno taka sobie :worried:
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
prawdziwe cabrio skonczyły się na E46, niestety to "prawie" jak cabrio BMW CC bliżej do francuskiego g....., niż do rasowego niemieckiego wyglądu......

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

moim zdanie :

-przód - bardzo fajny

-dach - średni

- tył natomiast to totalna porażka - wyglada jak jakis ... jakiś ... nie wygłda - a to ma byc bmw - kierowcy maja je ogladac od tyłu jak ruszasz spod swiateł - ma budzic respekt - a ten tył ( w szegolnosci swiatła ) wzbudzaja moje politowanie :shock:

coś z tymi nowymi BMW jest zdecydowanie nie tak - trzeba by jecha do tego całego monachium i nakopac jakiemuj Hansowi do dup... moze by sie poprawił

co oni nie widza co produkuj - np nowa seria & - cały świat ja okrzyknął niewypałem stylistycznym :duh:

szkoda słów

Opublikowano

Auto jest poprostu Boskie !!! zakochałem się. Jutro lecę puścić Totka.

Nie wiem co wy chcecie od tego tyłu, według mnie jest super.

Opublikowano
Zlinczują mnie ale co tam... Bangle ma wizję i to naprawdę łepski gość, tylko troszkę z tą 7-ką się pośpieszył. Klienci zareagowali a wnioski zostały wyciągnięte. 7ka "złagodniała" a kolejne modele w jego stylu są coraz bardziej dopracowane i wyglądaja naprawdę dobrze. Kto widział najnowszą X5 ten wie co mam na myśli :)
Opublikowano

przewaga urody nowej trojki ze zlozonym dachem nad coupe i coupe nad limuzyna jest taka ze jest pare centymetrow mniej brzydoty

"na żywo" może zrobi większe wrażenie, tak jak wszystkie BMW

nowa trojka jest dla mnie bardzo wyjatkowym autem - jedyne bmw ktore tak samo mi sie nie podoba na fotkach jak i na zywo

Opublikowano
przewaga urody nowej trojki ze zlozonym dachem nad coupe i coupe nad limuzyna jest taka ze jest pare centymetrow mniej brzydoty

"na żywo" może zrobi większe wrażenie, tak jak wszystkie BMW

nowa trojka jest dla mnie bardzo wyjatkowym autem - jedyne bmw ktore tak samo mi sie nie podoba na fotkach jak i na zywo

to fakt. ale gorsze od jej brzydoty jest to, że jak przejedzie obok tak, że zobaczę ją tylko z boku i z tyłu to nie jestem pewien czy to było BMW czy może jakiś nowy koreańczyk...

zresztą to, że w coupe bardzo mocno pozmieniali właściwie wszystko, nawet grill i cały tył (co wcześniej nie miało miejsca) o czymś świadczy, na niekorzyść wersji sedan

Opublikowano

oglolnie to klapa z tymi nowymi beemkami :duh: :mad2:

naszczescie sa ludzie ktorzy dbaja o swoje beemki (te ladne jesczcze) i bedzie mozna spokojnie nie kupowac nowych tylko jezdzic klasykami :mrgreen: dla mnie tak prawdemowiac to najlepsze beemki sa z okraglymi swiatlami bez wspolnego klosza czyli ostatni taki model to e34 oczywiscie nie liczac E31 bo ta mi sie bardo podoba :wink:

moje modele