Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mazowieckie, robiłem w BMW Lipsko dość duży warsztaty. Nie wiem kurde czy teraz bawić się z zaslepianiem EGR i kodowaniem skoro u Ciebi jest to samo bez tego.
Opublikowano
No ja nie mam egr I dpf...nie wiem co to przeszkadzało poprzedniemu właścielowi...u mnie najmocniej kopci jak ciągnę ją ma 2 biegu. Wywali duża chmurę czarnego dymu,nie mam pojęcia od czego to jest,ale dziwne ze na odpiętym przepływomierzu jest tego dużo mniej
Opublikowano
Nawet nie kupuj przepływomierza, ja kupiłem bo też myślałem że to przez to i dalej jest to samo. Jak odpeniesz przepływomierz to ilość powietrza pobiera z tabelki komputer.
Opublikowano
No już za późno hehe kupiłem już kiedyś i chuj...Być może mamy jakaś lewe powietrze, wiesz jak zbadać najlepiej? Zdejmij rure od turba ,zaslep turbo np. Rękawiczka z trytyka żeby jej nie zdjelo i wykorzystaj otwór po czujniku temperatury odkręć go i włóż pistolet że sprężonym powietrzem uszczelnij dobrze i dmuchnij tylko nie przesadzaj max z 2bary i słuchaj czy gdzieś nie słychać powietrza tak dobrze sprawdzisz dolot. Ja jutro będę próbować to robić zobaczę czy zadziała
Opublikowano
Masz może fb? To ci wyślę filmik jak u mnie to wygląda, dziś robiłem test lewego wszystko jest okej,więc nie mam pojęcia o co jej chodzi