Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

auto jak BMW -wspaniale ale co do silnka 1,8.. nie powiedzialbym zeby bylo najlep[sza oferta koncernu BMW( siostra miala e46 2.0 150 PS teraz ma 1,8 i smiem twierdzic ze opcja 1 jest sprawniuejsza) ale nei o to tu chodzi-jesli ci si epodoba i jestes w stanie wydac ok. 40tys to szarpanie sie czy ten czy tamtem silnk nie ma takiego chyba znaczenia( niektorzy mowia ze wlasnie bedzie miec z uwagi ze jak chcesz wydac 4otys to mozesz szukac czegos lepszego) Twoj adecyzja

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

Opublikowano

ja bym sobie odpuscil ..silnik :nienie: poszukaj lepiej cos ciekawszego...

a poza tym "kulltowy","jeden z najlepszych silnikow"... teksty mnie powalaja :duh:

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
no tak przebieg..., twierdzi że jest udokumentowany.., nic chyba będę musiał jechac zobaczyć ją na żywo. Tak Was pytam o nią bo mam do Wejcherowa ładny kawałek drogi - prawie 400km, więc jak możecie to opiszcie więcej...
Opublikowano
ja bym odpuscil..maly silnik,pozniej bedziesz sie wkurzal ,ze nie ma czym jezdzic..kup sobie 6cilindrowa 2.0 lub 2.5..i za 40 tys napewno cos znajdziesz.. :cool2:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
Jak będziesz chciał ją sprawdzić, to jedź do WFK w Wejherowie. Adres znajdziesz w polecanych warsztatach. Najlepiej zadzwoń i umów się z nimi wcześniej.
Opublikowano

witaj - a wiec sprawy maja sie tak ze to duzo pieniedzy a slaby silnik, duzy przebieg-biorac pod uwage rocznik i ten motor. Tereny nad morskie,ciekawe kto ja dosiadał, oby motor nie był z katowany.Linie ma faktycznie piekna.Napisz jaka decyzje podjales a jezeli kupiles to sie odezwij i napisz wrazenia.

pozdrawiam

Unnamed

Opublikowano
witaj - a wiec sprawy maja sie tak ze to duzo pieniedzy a slaby silnik, duzy przebieg-biorac pod uwage rocznik i ten motor. Tereny nad morskie,ciekawe kto ja dosiadał, oby motor nie był z katowany.Linie ma faktycznie piekna.Napisz jaka decyzje podjales a jezeli kupiles to sie odezwij i napisz wrazenia.

pozdrawiam

Unnamed

Dokladnie, prosze napisz jaki final ogledzin autka.

Skoro oferta jest nadal na allegro to chyba sie nie zdecydowales?

Cos bylo nie tak?

pzdr