Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Hej mam problem na komputerze pojawił się błąd. Byłem w warsztacie BMW. Rozkładają ręce. Czy ktoś może mi wytłumaczyć co zrobic?? Załączam zdjęcie.1654112074342.jpg Edytowane przez Megajorg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
My też rozkładamy, bo fote źle wstawiłeś. Musisz ją wrzucić na jakiś serwer typu fotosik i podać adres obrazka.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak jest dobrze. To ci sie na liczniku wyświetla. Jak podłaczysz kompa do BMW to dostaniesz kod, który wiecej powie.

f4cbda543caabf5fmed.jpg

Z tego co kojarze to błąd doswietlania zakretów. Masz Xenony, ktore ci parują? Jak tak to w lampach jest moduł, ktory przez to gnije.

Opublikowano
Tak mam Xenony. Ostatnio naprawiałem spryskiwacze lamp i od tego momentu mi się zapala to. Czy wystarczy naprawić ten moduł. Gdzie znajdę wyjaśnienie kodów??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na googlach. Dokladniej sie dowiesz o którą lampe chodzi i co, jak kompa podłączysz.

To może wtyczka ci sie wypięła od tego modułu skrętu. Jak ci nie paruja lampy, to ten mldul raczej nie pada.