Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim. Strzeliła mi przednia sprężyna.

Mam do was pytanie jakie sprężyny będą pasować do BMW E81 116i Mpakiet numer VIN WBAUB71040VA88721 ?

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Z doborem sprężyn może być problem bo w katalogach BMW w sieci nie ma podanych nr katalogowch sprężyn a w katalogach z częściami do jednego auta mogą pasować różne sprężyny, różniące się b minimalnie i pewnie każda by podeszła. Ale mnie jak w zeszłym roku strzeliła to zadzwoniłem do ASO poprosiłem o nr kat i mi podali i na jego podstawie kupiłem sprężyny Sachs'a przy okazji wleciały nowe amorki, odbojniki, poduszki więc cały komplecik.

I tak pod twoje auto np z Sachs'a pasuje 6 sprężyn więc dzwoń gdzieś do ASO i ładnie zagadaj o nr kat sprężyn pod twój Vin.

Będziesz miał nr to sobie wybierzesz najwłaściwszą czy ewentualnie od innego producenta

https://aftermarket.zf.com/pl/pl/sachs/katalogi/#/search?languageID=19&brandID=32,294&countryID=PL&vehicleTypeIDs=p&manufacturerID=16&modelID=5114&vehicleIDs=25488&searchField=VIN&assemblyGroupIDs=188